I går kickstartede Business Djursland en workshop med udviklingsfokus – på en lokation med et 2.400m2 i Grenaa.

Det første frø er dermed sået til en ny HUB indenfor e-commerce og logistik.

På Rugvænget 22 findes der ledige kontorlokaler og masser af lagerplads = en oplagt mulighed for virksomheder, der har brug for lager og/eller kontor samt fællesskab og sparring med andre virksomheder, primært centreret omkring e-handel og logistik.

Til workshoppen kom interesserede mulige lejere på banen med ideer og individuelle behov. Blandt meget andet kom vi omkring målgruppe, ønsker for kultur og konkrete løsninger på indretning. Alle deltagere så et stort potentiale i projektet!

Vi fik en rundvisning af Jesper Rasmussen, som er tidligere ejer af Allsize Company Group, der har haft til huse i bygningen i mange år. Han kunne fortælle om alle de spændende muligheder og visioner for stedet.

Er du interesseret i et kontor, lager eller mangler du et stort, lyst venue for dit næste event – så tag kontakt til Jesper Rasmussen. Han er åben for alle mulige konstellationer.

Til mødet deltog: Dorte Damgaard fra CaDot Design, Jacob Lænsø fra BIBAMBUS – holdning med stil, Sebastian Jankowski, Flemming Hebsgaard fra WIZE , Michael Fisker fra U9ka, Bjarke Bach Nielsen fra BB Legal Advokatfirma, Peter Christiansen fra PC Holding, Jonatan Yde fra Dania.