Iværksætternetværk

Netværksansvarlig: Ole Svit
Optagelse af nye medlemmer: Åben for nye medlemmer

Iværksætternetværket mødes fire gange om året. Der er tale om et flydende netværk, hvor det er muligt at deltage et par gange eller igennem længere tid. Alt afhængig af dit behov.

Business Djursland tilbyder nystartede virksomheder at deltage i mindre netværksgrupper på op til 12 deltagere. Formålet er at understøtte udviklingen af iværksætterens virksomhed, på tværs af brancher og fag. Vi ønsker at skabe I-Netværk, hvor deltagerne kan drøfte forretningsmæssige udfordringer, men også hvor deltagerne kan finde og give personlig energi og motivation.

Deltagere

Du skal have etableret din virksomhed med oprettelse af et CVR.nr indenfor det sidste år, og så skal du have lyst til at dele dine erfaringer med andre i et fortroligt netværk med andre iværksættere. Du skal formelt have tegnet et Iværksættermedlemskab hos Business Djursland, hvilket er gratis i 1 år.

Form og indhold

Der gennemføres ca. et møde pr. måned med en varighed på 1-2 timer. Indholdet tager altid udgangspunkt i dine behov og udfordringer, her og nu, så der vil være en høj grad af involvering og dialog. Såfremt at der er behov for eksterne fagindlæg fra revisor, bank, advokat, markedsføringsfolk mm., vil Business Djursland sørge for at finde dette.

Forventninger

Business Djursland har et håb om at flere iværksættere får en nemmere og tryggere opstart af deres virksomhed, så de får succes og også gerne vokser sig større. Netværkene drives så lang tid, at de opfylder et behov hos deltagerne. Når behovene ændrer sig, kan det være at et andet virksomhedsnetværk er mere relevant, og så står vi klar med det!

Se, hvornår der afholdes møde i netværket næste gang