I Business Djursland gør vi os umage med at opfylde de behov, erhvervslivet efterspørger.

Bestyrelsesuddannelse

I januar starter bestyrelsesudannelsen. Den afholdes i flotte omgivelser på Fregatten Jylland og er tiltænkt ejerleder, direktør, bestyrelsesmedlemmer i virksomheder samt leder, der gerne vil indgå i en bestyrelsen i fremtiden. Der er fortsat ledige pladser. Første mødegang er d. 26. januar. Kurset afsluttes med eksamen d. 19. marts.

Læs mere om bestyrelsesuddannelsen & tilmelding her

Netværk for bestyrelsesmedlemmer

Flere af dem som allerede tilmeldt sig bestyrelsesuddannelsen, ønsker et lokalt bestyrelsesnetværk. Derfor tilbyder vi i forlængelse af uddannelsen tre møder, hvor de bliver muligt at nørde med bestyrelsesarbejdet. Business Djursland ønsker et stærkt netværk, og derfor inviteres bredt til dette kommende netværk. Det er dog et krav, at deltagere har flere års erfaring med bestyrelsesarbejde. Det første møde forventes afholdt efter den afsluttende eksamen på bestyrelsesuddannelsen i marts.

Er du interesseret i at deltage i et bestyrelsesnetværk, så kontakt vores bestyrelsesmedlem Annemette Lyngby for nærmere information.
Annemette Lyngby kan kontaktet på mail her

Kandidatliste til bestyrelsesposter

Business Djursland opretter i det nye år en lokalforankret kandidatliste med kvalificerede kandidater til bestyrelser på Djursland. Kandidatlisten formidles til virksomheder, der efterspørger emner til deres bestyrelse. Deltagere på bestyrelsesuddannelsen optages automatisk på kandidatlisten, hvis de ønsker det. Ønsker du også at blive optaget på listen, så kontakt vores bestyrelsesmedlem Annemette Lyngby for nærmere information.
Annemette Lyngby kan kontaktet på mail her

Hvorfor gør vi det – svaret er enkelt: Vi ønsker at skabe kvalificerende bestyrelseskandidater til vores lokale virksomheder.

Som inspiration kan du læse her, om hvad en professionel bestyrelse har betydet for en af vores medlemsvirksomheder: Link til artiklen Professionelle tager over for ’tantebestyrelserne’ i BYG*TEK