I år er der 14 virksomheder fordelt på hele Djursland, der er kåret som Gazelle 2020.

Der er al mulig grund til at ønske de 14 virksomheder stort tillykke. Det at vækste så meget er altid en bedrift, men i et år med corona, hvor mange af de sædvanlige spilleregler i flere brancher har været sat ud af kraft, er det ekstra flot!

De 14 gazeller skal findes i en bred vifte af brancher; byggeri, service, transport, maskin, restauration, møbel & design & IT.

Læs mere om kravene for at blive en af Børsens Gazelle-virksomheder her

De 14 gazeller på Djursland

Real Service ApS, Auning. Vækst: 170,6%
Real Service i Auning leverer rengøring og håndværkerhjælp til kunder i Aarhus-området, Randers og hele Djursland. Det er også muligt at købe manpower til en lang række praktiske opgaver.

JS Byg ApS, Auning. Vækst: 153,7%
JS Byg i Auning er et tømrerfirma, der leverer kvalitetsarbejde til tiden. De løser opgaver indenfor nybyg, tilbyg eller renovering.

Ejendomsservice 2015 ApS, Allingåbro. Vækst: 310,9%
Ejendomsservice 2015 ApS er aktiv indenfor Vikarbureauer. Selskabets formål er at drive murerforretning og anden servicevirksomhed samt anden hermed nært beslægtet virksomhed.

T.J. Transport ApS, Ørsted, Vækst: 195,8%
T.J. Transport i Ørsted er en klassisk transportvirksomhed.

Toft & Alexandersen ApS, Mørke. Vækst: 105,8%
Toft & Alexandersen i Mørke tilbyder totalentreprise på byggeri til private, erhverv og landbrug.

Campen Machinery A/S, Hornslet. Vækst: 129,6%
Campen Machinery i Hornslet udvikler og bygger maskiner indenfor carpet, nonwoven og airlaid. Maskinerne fra Hornslet sælges i hele verden.

Refurb A/S, Hornslet. Vækst: 118,4%
Refurb i Hornslet opkøber brugt IT-udstyr fra virksomheder og offentlige organisationer med henblik på refurbishment og genbrug. Virksomheden modtog Business Djurslands Erhvervspris i 2020.

Dahl & Juul Interiør ApS, Hornslet. Vækst: 104,8%
Dahl & Juul Interiør i Hornslet tilbyder møbelpolstring og møbelrenovering, og tilbyder designudvikling af møbler og indretning af erhvervslokaler.

Ragner A/S, Hornslet. Vækst: 100,5%
Ragner i Hornslet tilbyder automatiseringsløsninger indenfor palletering, wrap around og bakkerejser. Blandt deres kunder findes flere af Danmarks største fødevarevirksomheder.

Temponizer A/S, Grenaa. Vækst: 226,6%
Temponizer i Grenaa tilbyder en alt-i-en løsning til vikarbureauer, der vil effektivisere forretningsprocesserne, øge dækningsbidraget og opnå besparelser.

Al´Got ApS, Grenaa. Vækst: 169,8%
Algot i Grenaa driver restaurant Algot fra Havet og Ishus på Anholt.

Vognsen & Co. A/S, Knebel. Vækst 231,9%
Vognsen & Co. i Knebel håndterer mange forskellige byggeprojekter. Alt lige fra nye rækkehuse, renoveringer af historiske bygninger og opførsel af firmadomiciler, multihaller, kollegier og daginstitutioner med fokus på natur og bæredygtighed.

Sieb Teknik ApS, Ebeltoft. Vækst: 282,5%
Sieb Teknik i Ebeltoft er totalleverandør i trådløs kommunikation. Kunderne tæller beredskab, industri og offshore samt kommuner.

Stockfleth IVS, Ebeltoft. Vækst: 161,4%
Stockfleth IVS i Ebeltoft driver Restaurant Stockfleth og Stockfleths Østers og Bobbelbar på havnen. Menuen er klassisk med en overvægt af fiskeretter.