Vi afholder årets “Made by Djursland-møde” på tirsdag. Du kan godt nå at tilmelde dig!

Arrangementet, som du ikke må gå glip af! Årets tema: Havet som nabo

Årets “Made by Djursland” handler om vand – som ressource, som oplevelse og som produktionsmiddel. Vi er omgivet af vand, og derfor er det oplagt at se nærmere på, hvad det betyder for os på Djursland. Dagen afsluttes med en – naturligvis – maritim middag!

Made by Djursland afholdes d. 2. november kl. 14-17. Middagen afholdes kl. 17.30 – 18.30. Vi mødes ved havet på Havmøllen, Havmøllevej 12, 8400 Ebeltoft

Det kan du glæde dig til:

To spændende oplæg:

 • Chefkonsulent Nils Bischoff, Rambøll – Bæredygtige og CO2 neutrale erhverv med vand som ressource – Teknologier og sektorkobling
 • Servicedirektør Liselotte Nis-Hanssen, Visit Aarhus – Oplevelser med vand

Tre spændende workshops:

 • Vand som ressource
  Hvordan bruger vi vand som forbrugsmiddel på den mest hensigtsmæssig måde til afvanding af fx afgrøder, haver, sportsanlæg og som drikkevand, badevand og toiletvand? Her er fokus primært på vores forbrug af rent grundvand.
 • Vand som oplevelse
  Hvordan kan vi på bedst måde udvikle mindeværdige oplevelser med havet omkring os, der kan brande Djursland som sted at besøge og bosætte sig.
 • Produktion med vand
  Hvordan kan vi på mest bæredygtig måde producere med vand som bestanddel, både som ingrediens men også som rensningsmiddel? Hvordan håndteres vand i produktion m.m.? Kan vi bruge alternativer eller nye teknologier, der undgår spild?

En prisuddeling
Uddeling af Made by Djursland-prisen i samarbejde med Djursland Bank

Fem virksomheder og 30 elever fra VID Gymnasier i Rønde
30 elever fra en afgangsklasse på VID Gymnasier i Rønde har i løbet af oktober arbejdet intensivt med cases og udviklingsforslag for fem virksomheder på Djursland. Overskriften er HAVET og VANDET. Elevgrupperne præsenterer deres case og forslag.

Maritim festmiddag
Vi slutter dagen af med en smagfuld maritim middag udviklet særligt til os af Det Grænseløse Køkken.

Tilmelding
Tilmelding til eftermiddag og festmiddag

Vi glæder os til at se jer!
BUSINESS DJURSLAND & VIDEN DJURS