Virksomhedsbesøg arrangeret af Business Djursland: Over 50 elever fra Viden Djurs har besøgt fem lokale virksomheder.

Unge får øjnene op for de lokale karrieremuligheder

I ugerne 40 og 41 har mere end 50 elever fra 10. klasse og grundforløbselever for Smede og Automekanikere fra Viden Djurs besøgt fem forskellige virksomheder i Grenaa – med fokus på den grønne omstilling.

På baggrund af den store efterspørgsel fra det djurslandske erhvervsliv efter kvalificeret arbejdskraft har Business Djursland et væsentligt fokus på et stærkt samarbejde mellem erhverv og erhvervsuddannelserne. Målet med virksomhedsbesøgene er, at tydeliggøre de mange karrieremuligheder der findes lokalt og at styrke erhvervsuddannelserne, så arbejdskraften bliver brugt til gavn for erhvervslivet på Djursland.

Optakt til årets Made by Djursland

Besøgene fandt sted på Terma, Kama Kaffe, Grenaa Hydraulik, GSM og HSM, og fungerer som optakt til Made by Djursland d. 9/11 2023 på Rønde Idrætscenter. Eleverne har evalueret besøgene ift. deres egen uddannelses- og karrierevej, og disse evalueringer bliver vist i form af små videoer til konferencen til inspiration for de deltagende.

Foruden de fem virksomhedsbesøg er Viden Djurs direkte involveret i konferencen, hvor elever fra HTX og VID Medie fremviser forskellige projekter, de har udarbejdet i relation til konferencens tema ”Grøn Energi+”.

Du kan se det fulde konferenceprogram og tilmelde dig konferencen her.