Business Djursland besøgte vores fælles lufthavn.

Aarhus Airport er i den grad et samlende punkt for hele Djursland. Lufthavnen er væsentlig og kritisk infrastruktur for et stærkt vækstområde i det østjyske – og det er her på Djursland, vi sikrer, at det fungerer.

Med de seneste års om- og tilbygninger er Aarhus Airport i dag nok den allermest lækre lufthavn i Europa. En kendsgerning der ikke sjældent – og helt ufortjent – drukner i diverse negative fortællinger med mange år på bagen.

Medlemmerne fra Business Djursland fik en grundig intro til lufthavnen, hvor den er lige nu af CEO Lotta Sandsgaard. Lotta er tiltrådt april 2023, men kender lufthavnen gennem mange år, bl.a. via sin helt store interesse, flyvning. Med eget fly i hangaren og masser af flyvetimer kender Lotta området både fra asfalten og fra luften. Det er tydeligt at passionen også gælder lufthavnen og samspillet mellem lufthavn og lokalområdet. Kommerciel direktør Lars Rønnov supplerede – ligeledes med stor begejstring –  med indsigt i forretningen bag en lufthavn: Hvor vigtigt det er at få mange passagerer igennem.

En rundtur i lufthavnen dokumenterede, at der i den grad er sket noget siden de brune facader og klinker blev dækket af mere moderne og delikate materialer – samt at det indre spiller helt op til disse. En flot shop med masser af gode kvalitetsprodukter; et legeområde, der også kan lokke en frisk voksen med i rutsjebanen; og en restaurant med lækkerier.

Når vi så lægger til at en medarbejderstab med den stærkeste serviceforståelse er klar til at gøre rejselivet endnu bedre for såvel erhvervs – som fritidsrejsende – så er det bare om at få bestilt billet til et af de mange rejsemål der er indenfor rækkevidde  – lige her fra vores baghave.

Skønt at vide, at vi på Djursland har en så stærk og kompetent lufthavn. Deltagerne fra Business Djursland gik glade hjem fra en god eftermiddag.