Hvis du går og pusler med ideen om at omlægge jeres produktion til grønnere energikilder, bør du deltage i årets Made by Djursland, der drejer sig om Grøn Energi.

Torsdag d. 9. november stiller Business Djursland skarpt på Grøn Energi i erhvervslivet. Konferencen Made by Djursland 2023 vil forsøge at klarlægge udfordringerne, belyse mulighederne og indgå i dialog om grønne energiløsninger.

Med vekslende aktiviteter bliver der mulighed for både at høre oplæg fra eksperter indenfor emnet, drøfte muligheder og samarbejder med andre virksomheder, blive inspireret af den unge generations ”take” på grøn energi og stille spørgsmål til myndighederne på Djursland.

Årets Innovationspris uddeles til en virksomhed, som har markeret sig med et flere innovative tiltag indenfor temaet: Grøn Energi+

Konkret viden med ideer og tiltag

Konferencen lægger vægt på konkrete tiltag og ideer til omstilling til grøn energi ved blandt andet at gøre os alle klogere på energiinfrastruktur, energiløsninger, finansiering af grønne energiløsninger og erhvervspartnerskaber med følgende oplæg:

  • ”Energiinfrastruktur nu og i fremtiden” – v/ ENERGINET
  • ”Lokale grønne energiløsninger” v/ direktør Søren Gertsen, Grenaa Varmeværk
  • ”Finansiering af grønne energiløsninger” v/ senior director Jens Koch, Green Investments, EIFO
  • Netværkspause – m. kage og kaffe/te og stande fra EIFO, Viden Djurs – ”Energiiværksætterne på landet”, ENERGINET og NRGI Renewables
  • ”Fra flis til sol/vind med varmepumper” – v/ direktør Michael Meldgaard Christensen, Trustrup-Lyngby Varmeværk
  • ”Erhvervspartnerskaber med solcelleanlæg på Djursland” – v/ Head of Trading Anders Lønne og Commercial Director Martin Laursen, NRGI Renewables
  • “Myndighedshåndtering i Norddjurs og Syddjurs Kommune” – dialogoplæg faciliteret af Ole Svit, direktør Business Djursland

Bliv inspireret af nye ideer fra den unge generation

Programmet afbrydes af en længere eftermiddagspause, hvor elever fra Viden Djurs viser forskellige projekter, de har udarbejdet i relation til konferencens tema ”Grøn Energi+”. F.eks. vil eleverne fra HTX fremvise løsningsforslag i projektet ” Energiiværksætterne på landet”. Og VID Medie vil fremvise nogle af deres løsningsforslag relateret til emnet ”Grøn Energi+”. Der bliver således rig mulighed for at blive inspireret med nye grønne energiløsninger med UNGE øjne.

Dan nye relationer med netværksmiddag

Efter konferencens officielle program, er der fra kl. 17.30 planlagt en netværksmiddag på stedet, hvor du har mulighed for at fortsætte dialogen. Her skabes nye forbindelser og hyggelige samtaler over god mad.

Tag gerne 1 eller flere kollegaer med – og vær med til at sætte strøm til den grønne energi på Djursland!

Deltagelse i konferencen er gratis. Netværksmiddagen koster 150 kr./person.

Tilmelding finder sted via følgende link: https://businessdjursland.dk/arrangementer/ og spørgsmål til konferencen kan stilles til projektmedarbejder Dorete Schmidt Rindom på dorete.rindom@businessdjursland.dk eller på telefon 4111 9913.

Vi glæder os til at se dig/jer til arrangementet!