Nu har små og mellemstore virksomheder chancen for at få besøg af 20 AU-studerende, der kan bidrage med innovative ideer til bæredygtig forretningsudvikling på de områder, hvor virksomhederne har behov for det.

De 20 deltagere har alle været med i AU Challenge 2020. AU Challenge er en årlig casecompetition for studerende fra alle slags studier på Aarhus Universitet. Her bliver de sat sammen i tværfaglige teams og bliver trænet i både at løse virksomhedscases og præsentere dem på en overbevisende måde. AU Challenge blev senest holdt i november 2020, hvor 120 studerende deltog, og det er i vidt omfang deltagerne herfra, I nu kan invitere til SMV-udgaven af AU Challenge.

SMV-udgaven af AU Challenge

I april 2021 opfordrer Erhverv og Innovation på Aarhus Universitet små og mellemstore virksomheder i midtjyske kommuner til at invitere 20 innovative studerende indenfor i virksomheden til en casecompetition af en enkelt dags varighed. Casen, de studerende skal arbejde med, skal være en reel og aktuel udfordring for virksomheden og problemstillingen skal være åben for, at studerende med forskellige fagligheder kan løse den. Det overordnede tema for casen skal være inden for det bæredygtige felt, og sigtet er at koble virksomhedens forretning med FN’s Verdensmål på en helt konkret og nærværende måde

Forløb af casecompetitions ude i virksomhederne

De studerende ankommer om morgenen, får en kort introduktion til virksomheden, og får udleveret casen. I løbet af dagen arbejder de med at finde løsninger, og har mulighed for at stille spørgsmål til medarbejdere i virksomheden undervejs. Sidst på dagen præsenterer de studerende deres løsninger for ledelse og medarbejdere. Der kåres et vinderteam, som vinder en mindre pengepræmie, sponsoreret af virksomheden.

Læs mere om casecompetitions med Aarhus Universitet her