På Viden Djurs har det internationale samarbejde altid haft høj prioritet og i forbindelse med et netop afsluttet arbejde med skolens strategi har Viden Djurs besluttet at styrke det internationale arbejde yderligere. Derfor har skolen søgt og fået tildelt et Erasmus Charter.

Erasmus Charteret er en akkreditering, der betyder, at skolen får nem tilgang til EU’s mobilitetsmidler uden at skulle skrive en ansøgning hver gang. Midlerne kan bruges til dækning af rejse- og opholdsudgifter for lærere og elever – og desuden kan skolen også udvikle helt nye mobilitetsaktiviteter, bl.a. til yderligere styrkelse af kvaliteten af læringen på Viden Djurs.

Viden Djurs’ ansøgning fik 91 point ud af 100 mulige, hvilket både er et udtryk for kvaliteten af det tidligere arbejde skolen har haft med europæiske projekter og de høje ambitioner, der er nu er beskrevet.

”Vi ser Erasmus charteret som en enestående mulighed”, siger innovationschef for Viden Djurs, Søren Hoffmann Hansen. ”Det internationale samarbejde gør hverdagen mere spændende og relevant for både elever og lærere – og giver dem samtidig mulighed for at opdatere deres viden med de nyeste internationale tendenser. Det er vigtigt for en skole som vores med stor fokus på uddannelser inden for bl.a. multimedier og design”.

Viden Djurs er klar til at sende elever og lærere ud i verden, så snart Corona-situationen tillader det.

Se flere nyheder fra Viden Djurs her