Business Djursland inviterede atter iværksættere i Norddjurs Kommune.

Business Djursland har i de seneste to år samarbejdet med Syddjurs Kommune om afholdelse af iværksætterarrangementer for alle, der tænker på at starte en virksomhed eller allerede har gjort det.

Dette har inspireret os til også at igangsætte at arbejde med at give iværksætteriet et løft i Norddjurs Kommune. Vi har nu afholdt to arrangementer under overskriftet StartUp Djursland i Grenaa.

Her har vi inviteret Væksthus Midtjylland og Vækstfonden, som sammen med lokale eksperter står til rådighed for de kommende eller nye virksomhedsejere i Norddjurs Kommune.

54årige Henrik Stendorf, som har startet virksomheden “Det er in at være ude” deltog ved det sidste arrangement. Henrik fik både talt med Erhvervshus Midtjylland, en bankmand og en advokat, og fik efter eget udsagn flere små guldkorn med hjem.

Jeg synes, at det var et spændende og givende arrangement! For mig var det dejligt, at der ikke var en masse jakkesæt og slips, men i stedet en masse unge mennesker. Det var faktisk befriende! Nogle af de unge gamere er på vej med virksomheder – ikke fordi de ville tjene penge, men fordi de har en passion for spil og har opdaget, at det kan være en levevej. Det jeg fik mest ud af var nok at møde de andre iværksættere: Det med at få et netværk – det er det, der betyder noget. Jeg deltager gerne igen en anden gang!

I Business Djursland har vi erfaring for, at netop mødet med andre nystartede er noget af det, som deltagerne sætter allermest pris på.

Vi vil også fremover lave arrangementer for iværksættere, hvor vi samler alle, der kan hjælpe de nye virksomheder godt på vej. Vi har brug for iværksættere på Djursland!