Stærkt samarbejde om styrkelse af erhvervslivet på Djursland skudt godt i gang.

I efteråret 2021 besluttede Syddjurs Kommune, Erhvervshus Midtjylland og Business Djursland at indlede et tættere samarbejde end tidligere.

Det betyder, at der afholdes et morgenmøde hver anden onsdag, hvor alle tre parter deltagere og vender aktuelle emner inden for erhverv og erhvervsudvikling. Målet er at give virksomheder en endnu bedre og mere målrettet hjælp til at komme videre med deres projekter og problemstillinger.

Virksomheder har mulighed for at booke tid, og på ét og samme møde få sparring på ansøgninger og myndighedsbehandlinger, som kan rettes direkte til de rigtige personer samt muligheder for at søge diverse puljer bl.a. SMV:Grøn og LAG samt mulige EU-pulje.

Er du interesseret, så kan du booke tid. Det er ganske gratis. Det er muligt at booke tid på onsdage i lige uger kl. 8.00 – 10.00. Kontakt Ole Svit for nærmere info.

Næste gang: Onsdag d. 23. februar kl. 8.00 10.00.

På foto fra venstre: Torben Kyster Nielsen, Erhvervskonsultent i Syddjurs kommune, Niels Beck Laursen, virksomhedskonsulent Erhvervshus Midtjylland, Heine Carlsen, Erhvervsplaymaker, Syddjurs Kommune, Bo Kristensen, Erhvervskonsulent i Syddjurs Kommune, Per Høj Jørgensen, virksomhedskonsulent i Erhvervshus Midtjylland og Ole Svit, direktør i Business Djursland.