Endelig kan vi mødes igen!

Godt 50 medlemmer af Business Djursland deltog i vores Nytårskur, som blev afholdt hos Kon2ret i Kolind fredag d. 4. februar.

Formand for Business Djursland Ole Sørensen bød velkommen og præsenterede to aktuelle kursustilbud, som udbydes i samarbejde med Dania Erhverv her i foråret. Det drejer sig om Bestyrelsesuddannelsen, som afvikles på Fregatten Jylland og et kursus i oplevelsesøkonomi, som afviklet på Jagtslottet ved Rønde.

Business Djurslands direktør Ole Svit gav et overblik over arbejdet i foreningen og de planer, der er for den kommende tid. Han præsenterede også nogle udsagn fra medlemsvirksomhedernes forhold til kommunerne, som kom frem i en nylig gennemført Survey, som Business Djursland lavede i efteråret.

Efterfølgende var der et oplæg ved vores værter og de virksomheder, som har lejet sig ind i det nye kontorfælleskab Kon2ret i Kolind.

De to nye borgmestre på Djursland; Kasper Bjergegaard fra Norddjurs kommune og Michael Stegger Jensen fra Syddjurs Kommune fik hver lejlighed til at fortælle lidt om deres visioner for erhvervslivet.

Arrangementet sluttede med overrækkelsen af Business Djurslands Erhvervspris, som gik til AvXperten fra Grenaa, som er i gang med en voldsom vækstrejse.

Der var med andre ord mange punkter på programmet. I kaffepausen blev der netværket i små og store grupper, og det var helt tydeligt, at vi alle har glædet os til at komme væk fra skærmene og zoom-møderne og ud i det virkelige liv!

Tak for husly til Kon2ret!
Tak til alle, der deltog i nytårskuren

Stort tillykke til AvXperten!