Business Djursland inviterer til virksomhedsbesøg hos Djurs Housing med fagligt indlæg fra Terma A/S

Business Djursland inviterer til arrangement i Trustrup onsdag d. 2. november. Her kombineres et ”klassisk” virksomhedsbesøg hos Djurs Housing med oplæg fra Terma A/S. Du får således stillet din nysgerrighed på det nye hotel og bliver klogere på, hvordan Terma A/S har grebet CSR an og skabt link til de 17 verdensmål – viden, som kan være inspiration til selv at komme i gang med CSR.

Kom med bag facaden hos Djurs Housing
Drømmen var en 100% automatiseret virksomhed, der kunne drives som en investering i fritiden. Kom med bag facaden hos Djurs Housing, hvor de fire iværksættere, Sara, Jakob, Henrik og Steffen for 18 måneder siden, satte sig ambitiøse mål og forhåbninger til fremtiden, i en for dem helt ukendt branche.

Udover et virksomhedsbesøg får du blandt andet indblik i, hvad der foregik bag de lukkede døre, da Norddjurs Kommune og de fire iværksættere ramte både TV og landsdækkende medier med deres handel af det tidligere plejehjem, Lyngbygaard. 

Forbedr din bundlinje med CSR 
I 2020 lancerede Terma A/S sin første CSR-strategi Allies in Responsibility. Til arrangementet vil Satnam Kaur Nanda-Jørgensen, director CSR & Compliance, fortælle om, hvordan strategien blev udformet, processen, hvem var involveret, udvælgelse af emner, samt hvordan den blev implementeret i organisationen. Direktør Jørgen Laursen vil derefter dykke ned i et af strategiens fokusområder som er Medarbejdersikkerhed.

Er du HR-ansvarlig eller ejer/leder får du viden, som kan være inspiration til selv at komme i gang med CSR.

 Program

  • Virksomhedspræsentation v/ Henrik Kruse og Sara Mols
  • Rundtur på hotellet v/ Steffen Mols
  • Opbygning af en CSR-strategi med fokus på grøn omstilling og bæredygtighed, oplæg ved Satnam Kaur Nanda-Jørgensen
  • Medarbejdersikkerhed, oplæg ved Jørgen Laursen

Netværk
Programmet slutter kl. 18.30, men der er mulighed for at blive ’hængende’ og netværke med de øvrige deltagere. Ved tilmelding bedes du vælge muligheden: ”Medlemsarrangement – deltagelse i netværk” så vi har styr på, hvor mange sandwich der skal forberedes.

 Forplejning
Den ene af iværksætterne bag Djurs Housing, Sara, fra “Kager for Alle” og tidligere deltager i Bagedysten sørger for, at alle med søde tænder får smil på læben.

Link til tilmelding – Tilmelding senest mandag d. 31. oktober

Det er gratis at deltage i arrangementet – og virksomheder, der endnu ikke er medlem af Business Djursland, er også velkomne!