Søger du nye kræfter og idéer til din virksomheds SoMe-kommunikation? Eller har du brug for flere hænder til planlægning og afvikling af arrangementer?

I januar måned 2024 er Sabrina startet i praktik hos Business Djursland, hvor hun skal arbejde med SoMe annoncering, kommunikation og planlægning samt afvikling af månedens arrangementer.

Hun skal herudover hjælpe Business Djursland med at oprette en ny Instagram-profil og komme med en plan for, hvordan den lanceres i løbet af denne måned.

Sabrina vil desuden deltage i forberedelsen af fire forskellige arrangementer, samt deltage i afviklingen af de to af dem. Det er bl.a. den kommende Nytårskur, som finder sted den 11. januar og netværksudflugt til VELUX, der foregår d. 18. januar. Derudover planlægger, afvikler og deltager Sabrina desuden på Kursus i ChatGPT, d. 30 januar.

Alle parter ser meget frem til praktikperioden, som er tidsbegrænset til 1 måned.

Står din virksomhed og mangler en praktikant eller måske endda en ny kollega? Så kan du lære Sabrina lidt bedre at kende nedenfor.

Hvem er jeg?

Mit navn er Sabrina, jeg er 25 år og bor i Rodskov ved Hornslet. Jeg er uddannet serviceøkonom med speciale i sport/event og blev færdiguddannet tilbage i sommer sidste år fra Erhvervsakademi Dania i Randers.

Jeg har desværre ikke fundet min kommende arbejdsplads endnu, men heldigvis har Business Djursland taget godt imod mig med åbne arme i forhold til en praktikperiode her i januar.

Et af mine mål med praktikken er selvfølgelig at udvikle mig og opnå nogle nye kompetencer og færdigheder, som jeg kan tage med mig videre i mit næste job, og med et håb om også at finde min kommende arbejdsplads og/eller en ny praktikplads fra omkring 1. februar 2024.

Hvad søger jeg?

Jeg søger meget gerne en plads hos en virksomhed på Djursland, hvor jeg har mulighed for at lave nogle af de ting, som jeg brænder for at arbejde med – særligt events/arrangementer og kommunikation/SoMe.

Som kollega trives jeg i et stærkt fællesskab, hvor der er mulighed for at bruge hinanden – både til faglig sparring arbejdsmæssigt men også gerne i form af aktiviteter uden for arbejdet.

Jeg søger et job/praktikplads, hvor vi ved hjælp af hinandens styrker kan skabe et stærkt fællesskab og gode oplevelser.

Hvilken erfaring har jeg, og hvad kan jeg tilbyde en fremtidig praktik-/arbejdsplads?

Jeg har tidligere været i praktik og efterfølgende frivillig hos Food Festival tilbage i januar-september 2023. Min stilling her var projektmedarbejder, hvor jeg skulle være med i planlægningen og afviklingen af selve festivalen.

Her havde jeg mit eget ansvarsområde, både før og under afviklingen. Mine opgaver bestod bl.a. i at have kontakten med de deltagende virksomheder, som hørte under mit eget område (Havet) hele vejen igennem processen. Herudover har jeg også haft indflydelse på aktiviteterne og set-up på festivalpladsen, samt holde styr på ordrer- og ordrebekræftelser.

Denne mulighed har selvfølgelig givet mig en masse ansvar og erfaring, som jeg helt sikkert vil tage med mig videre, inden for planlægning og koordinering af projekter og et større event, samt afviklingen af dette.

På en kommende arbejdsplads vil jeg også kunne bidrage med SoMe- samt kommunikationsrelateret arbejde.

Nogle af mine styrker er, for eksempel, at jeg er god til at holde hovedet koldt i travle situationer og bevare overblikket, samt at jeg er struktur- og detaljeorientereret i det arbejde, jeg laver. Jeg er god til at kommunikere med mange forskellige typer mennesker, og jeg lader mig ikke slå ud af udfordrende opgaver. Jeg har desuden evnen til både at fungere godt selvstændigt men også sammen med andre.

Er du interesseret i at høre mere? Jeg kan kontaktes på nedstående oplysninger og kan fremsende CV, hvis det ønskes.

Kontaktoplysninger:

Mail: sabrina101@live.dk

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/sabrina-andersen-34a488220/