I samarbejde med Syddjurs Kommune lancerer Business Djursland to nye initiativer målrettet Djurslands iværksættere og startups.

Det drejer sig om: MeetUp Djursland og Venture Capital Djursland. Dette sker onsdag d. 30. august, når StartUp Event Djursland løber af stablen!

MeetUp Djursland

MeetUp Djursland er et nyt netværk for iværksættermedlemmer af Business Djursland. Netværket inviteres til fire faciliterede møder i løbet af 2. halvår 2023. Her mødes iværksættere med ambitioner for deres virksomheds udvikling og ønske om at sparre og samarbejde. Alle iværksættere er velkomne; eneste ”krav” er, at du er iværksættermedlem (det er gratis) hos Business Djursland og indstillet på at møde op og deltage aktivt på møderne. Der er begrænsede antal pladser (max. 12 deltagere), så skriv til os allerede i dag, hvis du vil med i netværket. MeetUp Djursland mødes første gang onsdag til StartUp Event Djursland d. 30. august.


Venture Capital Djursland

Venture Capital Djursland er et nyt arrangement for iværksættere og startups med 1-2 års erfaring, der ønsker at opskalere deres virksomhed. Efter en indledende screening, inviteres de perspektivrige iværksættervirksomheder til at møde et panel af erfarne mentorer og business angels og præsentere (pitche) deres idé. Har du en god idé, der mangler sparring eller investorer for at komme ud over kanten, eller ønsker du at være mentor eller investor og indgå i vores panel? Så kontakt direktør for Business Djursland Ole Svit allerede i dag. Venture Capital Djursland afholdes første gang som en åben pitch session til StartUp Event Djursland onsdag d. 30 august.


StartUp Event Djursland

StartUp Event Djursland afholdes onsdag d. 30. august kl. 14-19 på Grobund, Ebeltoft. Detaljeret program med oplægsholdere offentliggøres, så snart vi har alle detaljer på plads, men sæt et stort kryds i kalenderen!

Program
Rundvisning på Grobund
Oplæg af lokale succesfulde iværksættere
Lancering af MeetUp Djursland
Venture Capital Djursland – åben pitch session
Netværk og spisning