Fra og med i morgen, fredag d. 1. december, kan du forsyne dig med kvalitetskaffe, frisk morgenbrød, lækre kager og friskpresset juice fra kl. 6.00, når du kører forbi Gartnergaarden Djurs i Korslund ved Rønde.

Her åbner Syddjurs’ første drive-in bageri. Og fra kl. 11.00 – 19.30 kan du ligeledes køre forbi lugen efter lækre sandwiches, pastasalater og varme, sprøde pizzaer – såvel som ”halvfærdige” pizzaer lige til at tage med til ovnen derhjemme. Kvaliteten vil være den samme høje, vidtberømte kvalitet som den, man måske allerede kender fra Gartnergaarden i Aarhus.

Det er parret Pil og Mattias, der står bag Gartnergaarden i Aarhus, som nu altså fortsætter eventyret med Gartnergaarden Djurs ved Rønde. Og lige nu går de sammen med 17 ansatte og knokler for at gøre de sidste forberedelser klar til den store drive-in åbning i morgen.

I forbindelse med åbningen er Gartnergaardens bageri samtidig flyttet til de nye, store lokaler på den stemningsfulde bondegård i Korslund. Bageriet vil fremover forsyne både drive-in og Gartnergaardens butik og café i Aarhus og er blandt andet udstyret med en af verdens bedste pizzaovne, som sikrer den helt rigtige, sprøde skorpe.

Friskere fås det altså ikke, hvis du som mange andre pønser på at tillægge dig en ny rutine på vejen til eller fra arbejde – eller bare fordi i weekenden. Bageriet er nemlig åbent alle ugens dage.

I løbet af næste år åbner Pil og Mattias også gårdbutik, café, og mange andre tiltag i Korslund.

Skal du også forbi i morgen? Sæt GPS’en til Randersvej 5 – der er indkørsel fra Ryomvej.

Et kæmpestort velkommen til Gartnergaarden Djurs!