Kronhjortens hule 20/12 – vær med i skabelsen af Norddjurs’ næste erhvervssucces

Sæt allerede nu kryds i kalenderen 20. december 2021 kl. 8:00 – 10:00, hvor erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget inviterer til arrangementet Kronhjortens hule i Grenaa.

Arrangementet er en opfølgning på erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalgets Årsmøde 2021, som blev afholdt 17. august. Årsmødet har dannet afsæt for forløb, hvor virksomheder forretningsudvikler og vækster sammen under professionel sparring. Processen med at stimulere nye forretningsidéer til at udvikle sig ved at skabe netværk på tværs af brancher og kompetencer indenfor kommunens eksisterende styrkepositioner og potentialer er i fuld gang.

I december beslutter erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget, hvem der skal understøttes økonomisk. De pågældende virksomheder/iværksættere/netværk bliver præsenteret til arrangementet Kronhjortens hule 20. december 2021.

Der er lagt op til et spændende arrangement, hvor jeg håber du kan afsætte tid til at deltage. Program følger, men tilmelding må gerne ske allerede nu i en mail til eva@norddjurs.dk, hvis du er interesseret i at deltage. Skriv blot teksten “Kronhjortens hule ja tak” i emnefeltet.

Vi glæder os til at se jer alle til et inspirerende arrangement 20. december kl. 8:00 – 10:00.