Årets julearrangement afholdt hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning i Grenaa.

Søren Moll fra Pedersen og Nielsen Automobilforretning i Grenaa var vært, da Business Djursland indbød medlemmer til det årlige julearrangement.

Her fik deltagerne en præsentation af virksomheden og historien bag – og derefter gik turen ud i værkstedet. Virksomheden forhandler syv forskellige bilmærker, og hvert mærke har helt specifikke krav til værkstedets indretning og udstyr. Derfor har de hele seks “værksteder” i værkstedet hos Pedersen & Nielsen. Der var tid til at kigge nærmere på en eksklusiv elbil på liften, som blev beundret. Der blev også tid til en længere snak om elbil – ikke elbil. Den næste generation af biler kører på brint, men Søren Moll fortalte, at han forventer, at der kommer flere og bedre elbiler på vejene i de kommende år.

Arrangementet sluttede med fællesspisning blandt de mange flotte biler.

Vil du lægge hus til et arrangement i 2023?

I Business Djursland vil vi meget gerne ud og besøge vores medlemsvirksomheder – og vise medlemsvirksomhederne frem for hinanden. Hver år holder vi en lang række arrangementer med 10 – 150 deltagere. Har I tid og lyst til at lægge hus til et arrangement, så hører vi gerne fra dig! Kontakt vores arrangementskoordinator Lisa Mikkelsen og få en snak om, hvordan det kan foregå!