Flot fremmøde på efterårets sidste fyraftensmøde om bæredygtigt byggeri.

Rammerne var anderledes, men helt relevante for temaet på efterårets sidste fyraftensmøde om bæredygtigt byggeri. Mødet blev holdt hos Hedeskov – center for Life Science i den gamle Hedeskov Skole. Skolebygningen står netop nu overfor en gennemgribende renovering, og det ønsker menneskerne bag Hedeskov skal ske bæredygtigt.

Programmet bød på oplæg ved Stine Lønbro Bertelsen fra Teknologisk Institut om brug af træ i konstruktioner i etagebyggerier. Der var også et oplæg af Lars Keller fra EcoCocon om brug af af halmelementer i byggeriet, og hvordan der undgås fugt og skimmelsvamp i konstruktionen. Carsten Corneliussen, der arbejder som tømrer og byggeleder hos Michael og Hussnedkeren fortalte om praktiske erfaringer med halmbyggerier.

Dagen sluttede med debat om bekymringer, udfordringer og succes med konkrete byggerier. Her deltog Direktør Carsten Kaldal fra Wood Construction i Hornslet, Bygherre og dagens vært, Sofie Aagaard, Hedeskov – Center for Life Science, Bodil Engberg Pallesen, Teknologisk Institut (har udviklet byggematerialer i bl.a. tang og Carsten Corneliussen fra Michael og Hussnedkeren.

Arrangementet tiltrak 35 interesserede deltagere.