Syddjurs Kommune vil hermed gerne invitere dig til Informationsmøde om hjælpepakker under corona-krisen.
Kære virksomhedsleder

Mange virksomheder står i en svær tid. Corona-krisen har eksempelvis lukket store dele af turistbranchen ned, mange butikker og restauranter er nødt til at holde lukket og rigtig mange virksomheder oplever at omsætningen svigter og at ordrer annulleres. Men der er, i denne svære tid, mange muligheder for gratis hjælp og sparring til dig og din virksomhed. Regeringen har udrullet en række forskellige hjælpepakker, og der er også tilbud om gratis hjælp og sparring i erhvervsfremmesystemet.

I Syddjurs Kommune, hos vores lokale erhvervsservice og hos Erhvervshus Midtjylland opleves allerede nu rigtig mange henvendelser i forhold til, hvad der er af muligheder i disse hjælpepakker. Nogle af hjælpepakkerne rulles ud via Erhvervsstyrelsen og andre fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering; og det er netop disse hjælpepakker, vi på mødet vil sætte fokus på, introducere jer for og klæde jer på til at komme videre med.

Vi inviterer derfor til et seminar særlig målrettet virksomheder, der er ramt af følger af corona-krisen; seminaret finder sted på fredag den 3. april kl. 8.15 til 9.15.

Mødet finder sted via Skype. Rent praktisk, så bliver det således at, hvis du ønsker at deltage, så tilmelder du dig, og du vil så modtage en invitation med et link til et Skypemøde. Det helt konkrete indhold arbejder vi stadig på; men der vil være fokus på hjælpepakkerne og de afbødende foranstaltninger som er iværksat. Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering vil deltage med oplæg, samtidig med at vi vil fortælle om tilbuddene i regi af den lokale erhvervsservice, i regi af Erhvervshus Midtjylland og i regi af Early Warning.

Med venlig hilsen

Erhvervsservice Syddjurs

Erhvervshus Midtjylland

Business Djursland

Syddjurs Kommune

Du kan tilmelde dig indtil torsdag den 3. april 16:00