Dania Erhverv samarbejder med de andre erhvervsakademier i landet om at skabe vækst for deres kunder. Derfor har de i fællesskab startet projektet Genvækst i samarbejde med SmartLearning, som består af en række events i løbet af det næste års tid. Du har mulighed for at deltage i den første event.  

På Genvækst-eventen ”Bliv geninspireret til at skabe vækst” den 29. oktober vil du kunne få konkret inspiration til at skabe øget vækst og til at arbejde fokuseret med online salgskanaler. Erhvervsakademierne tilbyder helt håndgribelig viden og erfaring, som du kan bruge til at komme styrket ud på den anden side af Covid-19-krisen. Der bliver livestreamet fra eventen, og du kan læse mere og tilmelde dig her.

I det nye år afholder Dania Erhverv også en event. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen 11. marts, hvor fokus bliver på at genopleve, og hvordan Corona-krisen har påvirket oplevelsesbranchen, og hvordan branchen får genopfundet sig selv. Her vil både administrerende direktør Peter Sand fra Naturkraft og professor Jens F. Jensen fra Aalborg Universitet holde oplæg.