Business Djursland har uddelt til legater til unge, der har afsluttet deres uddannelse

Business Djursland har igennem flere år uddelt i fire legater til unger, der har afsluttet fire forskellige uddannelsesretninger på én af Viden Djurs´ skoler. I år har Business Djursland også uddelt et legat på Rønde Gymnasium.

Når Business Djursland deler et legat ud, er det fordi, vi gerne vil gøre en forskel for erhvervslivet og motivere alle dygtige, unge mennesker til at springe ud det – ud i erhvervslivet! Overveje de muligheder, der ligger i at starte sit eget – eller måske sammen med andre. Ikke holde sig tilbage af, hvad andre siger, og tror de ved. Ikke falde ”tilbage” på lønarbejde, fordi det er lettest eller måske forventes af omgivelserne. Vi vil gerne sige til de unge: Forfølg jeres drømme! Tag ud i verden, dyrk den og ryk ved den. Rok den. Flyt den derhen, hvor I gerne vil have den hen! Den nære verden på Djursland eller den store verden udenfor. Se verden, se mulighederne, også inden I vælger uddannelse. Og kom tilbage og brug erfaringerne på Djursland.

På Rønde Gymnasium var legatmodtageren allerede langt i sin erhvervskarriere, som selvstændig. Hans Lübeck har været kostelev på Rønde Gymnasium og har netop fået studentereksamen i hus med et højt gennemsnit. Sideløbende med sine studier, har Hans startet IT-virksomheden Mercura, som holder til i hjertet i Aarhus. Planen er nu, at virksomheden skal vækste.

Vores bestyrelsesmedlem Rasmus Henriksen, ejer af Jysk Handi holdt en tale og overrakte legatet på vegne af Business Djursland.