Workshop i maj: Gør arbejdet med din markedsføring nemmere og hurtigere med ChatGPT.

Business Djursland er gået sammen med underviser og marketingkonsulent Lena Højfeldt om at udvikle en 3-timers workshop om at bruge ChatGPT “rigtigt”, så du ender ud med en tekst, du rent faktisk kan anvende i din markedsføring.

Til workshoppen får du konkrete værktøjer og metoder, som vi sammen tester af undervejs. Du lærer at bruge ChatGPT til din fordel, så du sparer tid i din planlægning og content-produktion.

Workshoppen er for dig, der arbejder med kommunikation og marketing i en mindre eller mellemstor virksomhed. Du er nybegynder i ChatGPT eller har snuset til den gratis version.

Vi er snart klar med endeligt program og beskrivelse af workshoppen. Hold øje med arrangementskalenderen og vores sociale medier.

Om underviseren:

Lena Højfeldt har drevet egen kommunikationsvirksomhed siden 2014, hvor hun har hjulpet virksomheder med blog-marketing, webtekster, automatisering af content m.m. Hendes viden er funderet i en uddannelse som cand.ling.merc, suppleret med en ChatGPT-certificering og online marketing. Se mere på www.lenahojfeldt.dk