Så er første møde i bestyrelsesnetværket afholdt

Fredag d. 24. september blev det første møde i Business Djurslands bestyrelsesnetværk afholdt. Der var 12 deltagere til mødet, som blev afholdt hos Viden Djurs i Grenaa og faciliteret af Kim Tange.

Emnerne, som deltagerene talte om var bl.a. de emner, som er helt aktuelle for bestyrelser netop nu. De politiske strømninger og problemstillinger omkring de hjælpepakker, som virksomheder har fået tilsagn om.

Et andet emne var, hvordan deltagerne kan arbejde med deres profil, som bestyrelseskandidat. Herunder også, hvilket fokus, som man ønsker for sit arbejde i bestyrelsen. Og omvendt; hvilke kompetencer ønsker man sig at have i bestyrelsen for sin egen virksomhed?

Business Djurslands liste over bestyrelseskandidater

I slutningen af oktober skal arbejdsgruppen for netværket mødes og drøfte regler og retningslinjer for database over bestyrelseskandidater på Djursland. Planen er at skabe en database med bestyrelseskandidater, som er screenet af Business Djursland, og som virksomheder kan få adgang til, hvis de ønsker at rekruttere nye medlemmer til deres bestyrelse.

To nye uddannelsesforløb i støbeskeen

Er du selv interesseret i bestyrelsesarbejde, og ønsker du at blive optaget i det nye netværk, så er der mulighed for at tage uddannelsen “Grundlæggende Bestyrelsesansvar” i foråret 2022 og uddannelsen “Udvidet Bestyrelsesansvar” i efteråret 2022. Du kan se datoer for undervisningsdage og eksamen herunder.

Grundlæggende bestyrelsesansvar 2022

17. marts

7. april

28. april

19. maj

Aflevering d. 9.juni

Eksamen 16. juni

Udvidet bestyrelsesansvar 2022

15. september

6. oktober

27.oktober

10.november

Aflevering 24. november

Eksamen 1.december