Siden 11. april har der atter været motorbrummen i Aarhus Airport efter tre måneders stilstand.

Efter godt tre måneders trafikdvale åbnede Aarhus Airport dørene for passagerer den 11. april. Det skete da SAS genoptog flyvningerne mellem Aarhus og København med to daglige afgange fra mandag til fredag og løbende weekendafgange.

Administrerende direktør, Nicolai Krøyer, glæder sig over åbningen af lufthavnen ”Det er meget positivt, at ruten mellem Aarhus og København er åben igen. Vi mærker tydeligt et behov fra særlig erhvervsrejsende, som savnede den hurtige forbindelse mellem Danmarks to største vækstcentre. Samtidig kan vi også imødekomme interessen for rejsende, som har ærinder på internationale destinationer”, siger Nicolai Krøyer.

SAS lægger ud med en daglig returflyvning mellem landets to største byer, hvorefter kapaciteten øges i takt med genåbningen af Danmark og den generelle efterspørgsel. Via en mellemlanding i København kan rejsende på nuværende tidspunkt opnå forbindelse til europæiske storbyer som Frankfurt, Berlin, Bruxelles og Nice samt oversøiske destinationer som New York, San Francisco, Chicago og Washington.


”Vi glæder os meget til at byde passagerne velkomne tilbage i Aarhus Airport, som stadig er i gang med en omfattende forvandling. Vi har haft fuldt tryk på byggeriet under den midlertidige nedlukning, og der er fortsat solid håndværkeraktivitet både ude og inde. Vi er dog helt klar til at sikre en god start og afslutning på rejsen på trods af byggearbejdet”, siger Nicolai Krøyer.

Aarhus Airport udvides til dobbelt størrelse og totalmoderniseres for op mod 140 millioner kroner. Når den østjyske lufthavn står helt færdig i midten af 2022, vil det være i et eksklusivt nordisk design med gyldent skær. Allerede nu kan rejsende få et smugkig til blandt andet udvidelsen af gates, der vokser fra fire til syv gates samt det nye transitområdes Skylounge med panoramavinduer mod landingsbanerne. I juni åbner en 500 kvm. Taxfreeshop, mens security-personalet har taget den ultra-effektive sekssporede sikkerhedskontrol i brug.