Iværksætterkur 2022

25aug13:0016:00Iværksætterkur 202213:00 - 16:00 Nyvej 3, 8543 Hornslet

Arrangements detaljer

Business Djursland inviterer iværksættere og erhvervsliv til Iværksætterkur 2022

Iværksætteriet på Djursland blomstrer, og Business Djursland ønsker at sætte fokus på de gode historier og hylde de iværksættere, der innoverer og er med til at skabe ny vækst på Djursland.

På iværksætterkuren vil du blandt andet

  • høre inspirerende, ærlige historier fra lokale iværksættere, der har oplevet forretningsmæssig succes
  • blive klogere på hvordan der arbejdes med at skabe gunstige rammer for startups i henholdsvis Norddjurs og Syddjurs Kommune
  • få indsigt i hvordan Erhvervshus Midtjylland kan hjælpe dig og din virksomhed
  • få mulighed for at komme i 1-1 dialog med udvalgte fagfolk med speciale i iværksætterrådgivning: bankrådgiver, forsikringskonsulent, forretningsudviklinger, advokat, samt revisor
  • kunne netværke med andre iværksættere og før-iværksættere.

Program

Hovedtalere

Mød iværksætterne Astrid Søgaard og Malene Søgaard fra Pure Dansk, som er ottende generation af en gård på Djursland. Astrid og Malene sælger danskproducerede økologiske bælgfrugter dyrket i samarbejde med danske landmænd. De stiftede virksomheden i 2020, og her i 2022 landede de en aftale om levering til Irmas 68 butikker. I år forventer de at firdoble produktionen af hestebønner, Ingrid ærter og Anicia linser. Pure Dansk er altså kommet rigtig godt fra start, og til Iværksætterkuren deler de deres opture – såvel som nedture – med os.

Hør også iværksætter, mentor og business angel Mads H. Dalsgaard. I 2003 startede Mads virksomheden SHIP-LOG, som over tid voksede sig til en vidtrækkende international virksomhed inden for logistikservice med agentnetværk i mere end 120 lande. I 2017 blev virksomheden solgt til Eimskip-gruppen. I dag er Mads aktiv i flere virksomheder og er desuden en del af DanBAN – Danish Business Angels.

I bedste biografstil vil der være popcorn og sodavand under oplæggene, og der serveres kaffe/te og kage efterfølgende i foyeren.

Det er gratis at deltage i Iværksætterkuren – og alle er velkomne!

Link til tilmelding

Tid

(Torsdag) 13:00 - 16:00

Go to Top