Aftenarrangement med spisning på Maltfabrikken i Ebeltoft

I samarbejde med Jyske Bank inviterer vi til temamøde torsdag d. 7. september kl. 16-20.

Risikobilledet for din virksomhed er altid under forandring. Vores verden er i øjeblikket udfordret af et inflationært pres, mangel på arbejdskraft, krig og andre geopolitiske spændinger – faktorer, der har kunnet mærkes hos virksomheder i de seneste måneder, hvor usikkerhed og hurtig vekslende risici har krævet stort fokus fra ledelserne. Får dette fokus os til at ændre vores fokus på bæredygtighed, som også er et vigtigt element for virksomhedernes risikooverblik?

Kom med, så stiller vi skarpt på, hvordan du kan sikre dig det rigtige fokus på både det samlede risikooverblik og bæredygtighed.

Hvordan kombinerer Jyske Bank et skarpt fokus på de mange risici samtidig med at gøre ejerleder opmærksomme på potentialet ved at dygtiggøre sig indenfor bæredygtighed ? Det vil Jyske Banks Risk Manager, Nicolai Søndergaard Mikkelsen, og Katrine Ziska, Specialist i Bæredygtighed, fortælle om denne eftermiddag. Udgangspunktet er en unik analyse om hvilke risici og tiltag hos SMV`ere i Danmark som fylder mest som præsenteres af Nicolai, og hvor Katrine sætter spot på aktuelle trends hos mange virksomheder.

De to faglige indlæg krydres med et oplæg af Frederik Nielsen og Nikolaj Nielsen, avXperten, der råt for usødet fortæller omkring hvilke risici virksomheden har været påvirket af og hvordan, samt deres fokus på bæredygtighed.