Stort arrangement om grønne løsninger d. 29. marts i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Der er skruet et meget flot program samme til arrangementet Net Zero Pathway, som afholdes i Aalborg. Her kan du opleve en række spændende oplægsholdere og besøge udstillere i udstillingsområdet. Der er fortsat mulighed for at booke en stand, hvis det kunne have interesse.

Aalborg Kongres & Kultur Center og Green Hub Denmark er gået sammen med flere af Danmarks grønne erhvervsklynger for at vise vejen mod et grønnere samfund, og hvor reduktion af CO2 og forretningsmuligheder ikke er hinandens modsætninger. 

DigitalLead er den landsdækkende danske klynge for digitale teknologier og et samlingspunkt for digital innovation – både for virksomheder, der udvikler digitale løsninger, samt for andre sektorer, der har brug for innovative digitale løsninger.

Energy Cluster Denmark arbejder med innovative løsninger til energisektoren med alt fra energiproduktion til energilagring.

Food and Bio Cluster er den landsdækkende klyngeorganisation inden for fødevarer og bioressourcer.

MARLOG er den officielle klyngeorganisation for Danmarks maritime erhverv og logistik.

WE BUILD DENMARK er et nyt samlingspunkt for virksomheder i bygge- og anlægsbranchen med et ønske om viden og samarbejde om innovation, grøn omstilling og ny teknologi.

Se programmet for Net Zero Pathways her