Vi sætter tryk på Innovation og Iværksætteri på Djursland!

Der er en klar sammenhæng mellem væksten i erhvervsudviklingen i et område og Innovationskraft og Iværksætteri/Entrepenørskab. Etableringsraten (nystartede virksomheder ift. eksisterende private virksomheder), ligger på Djursland under landsgennemsnittet på 6,6%, så det er vigtigt at vi får stimuleret og understøttet lysten for at starte egen virksomhed.

Covid-19 krisen har selvfølgelig sat sine spor med konkurser, fyringer og også en ængstelse for at sætte ny retning og etablere nye virksomheder, men med kriser kommer der også muligheder og åbninger for nye forretningsområder og forretningsmodeller. Mange E-handels løsninger ser dagens lys lige nu og Bæredygtighed er i den grad blevet sat på dagsordenen!

Business Djursland ønsker selvfølgelig at være med til at understøtte og hjælpe på vej, både nuværende virksomheder og nye iværksættere. Business Djursland har i den forbindelse etableret et I-Udvalg (Innovation og Iværksætteri), der skal være med til at prioritere, konkretisere og handlingsgøre denne indsats. I udvalget sidder: Rasmus Henriksen(Jysk Handi), Sebastian Hellemann Konrad(Vicotec Kirkebjerg) Søren Nymark(Nymark og Fogh) og Ole Svit fra Business Djursland.

Iværksætterkurser

Der gives før-iværksættere og iværksættere mulighed for at få sparring og udarbejde deres forretningsplan på disse tre iværksætterforløb:

Efterfølgende gives alle mulighed for at deltage i et iværksætternetværk.

Gratis medlemskab

Alle nyetablerede virksomheder siden 1.1.20 gives 12 mdrs. gratis medlemskab til erhvervsforeningen, Business Djursland. Der udsendes velkomstbrev til alle nye CVR.nr. hver måned!

Innovationsworkshop

Medlemsvirksomheder tilbydes en tre timers Innovationsworkshop med henblik på at igangsætte innovative tiltag med involvering af medarbejdere, ledere og evt. kunder/samarbejdspartnere. Virksomheden kan efterfølgende tilkøbe sig konsulentbistand til den fortsatte proces.