Vi har tilpasset programmet til de aktuelle corona-restriktioner. Det betyder, at eftermiddagen byder på to oplæg og en paneldebat.

Vi er stolte over, at vi i år kan præsentere to virkelig stærke oplægsholdere:

Steen Hildebrandt holder et oplæg om FN´s 17 verdensmål i dansk perspektiv. Steen Hildebrandt er formand for 2030-Panelet, der samarbejder med -og understøtter 2030-Netværket, der er Folketingets Tværpolitiske Netværk for FN´s Verdensmål. Som redaktør på bogen ”Bæredygtig Global Udvikling – FN´s 17 verdensmål i et dansk perspektiv” er han i Danmark en toneangivende og dagsordenssættende stemme på området. Steen er i dag professor emeritus i organisations- og ledelsesteori på Institut for Marketing og Organisation, Aarhus Universitet. Han er Adjungeret professor i lederskab ved Center for virksomhedsudvikling og ledelse, Institut for Produktion og erhvervsøkonomi, CBS, Handelshøjskolen i København samt adjungeret professor ved Institut for filosofi og læring, Det samfundsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet. Vi er stolte af at kunne præsenterer en kapacitet som Steen Hildebrandt til årets arrangement.

Steffen Max Høgh er dagens anden oplægsholder. Han har en professionsbachelor i pædagogik, har læst MA i positiv psykologi på Aarhus Universitet, er serie-iværksætter og CSR Direktør. Steffen er forfatter til bogen “Bæredygtig Business – for bundlinjen og en bedre verden”. Han siger selv, at han ikke tror på, at bæredygtig udvikling og økonomisk overskud hænger sammen – Han ved det!

Eftermiddagens program omfatter:

  • Velkomst & prisoverrækkelse
  • Oplæg af Steen Hildebrandt om FN´s 17 verdensmål i dansk perspektiv
  • Oplæg af Steffen Max Høgh om Bæredygtig business
  • Paneldebat med oplægsholderne, Steen Møller (Friland & Grobund) & Anna Oline Frieboe Laumark (Den grænseløse Festival)

Vi overholder naturligvis alle gældende retningslinjer fra myndighederne i forhold til Covid-19.

Det betyder:

  • Vi står klar med håndsprit ved ankomsten.
  • Navneskilt, mundbind m.v. udleveres udendørs ved ankomst.
  • Du skal bære mundbind eller visir, når du ikke sidder ned.
  • Kaffe & kage er anrettet, så kødannelse minimeres.
  • Vi opfordrer – selvfølgelig –  til, at alle generelt holder god afstand

Alle er velkomne – også borgere, der ikke er medlem af Business Djursland.
Det er gratis at deltage. No show-gebyr kr. 300,-

Vi håber, at rigtig mange virksomheder har lyst til at deltage og bidrage til årets “Made by Djursland”!

Link til tilmelding