Medlemstilbud: Abonnement på stærkt lokalt medie.

Vi lader dem præsentere sig selv og tilbuddet:

Som relativt nye medier på Djursland vil SyddjursLIV og NorddjursLIV gerne være med i den demokratiske samtale om alt det, der interesserer alle os på Djursland.

Også erhvervslivet.

Vi er tre journalister – Emma Alhgreen Haa, Maria Neergaard Lorentsen og Asbjørn With – som dækker det vigtige på Djursland.

Senest lavede vi en historie om infrastrukturen på Djursland og om arbejdet med og kampen for at få en 2-i 1-vej hele vejen mellem Grenaa og Aarhus. Det er et rigtig godt eksempel på den slags historier, vi gerne vil lave, og derfor giver vi dig nu eksklusivt adgang til den, så du kan læse den gratis ved at klikke her.

Men der er flere hundrede andre eksempler på historier om Syddjurs, Norddjurs og Djursland, du som abonnent kan gå i gang med.

Ud over adgang til historien om fremtidens infrastruktur på Djursland, kan du også som medlem af Business Djursland få to månedernes abonnement for én måneds pris.

Klik her for at gøre brug af tilbuddet på SyddjursLIV

Klik her for at gøre brug af tilbuddet på NorddjursLIV

Hos SyddjursLiv og NorddjursLiv håber de, at du vil blive ved med at læse med efter de to måneder, men hvis du ombestemmer dig, kan du altid og let opsige dit abonnement igen.