40 engagerede og spørgelystne medlemmer deltog, da Business Djursland i samarbejde med Jyske Bank og avXperten inviterede til temaarrangement hos Kulturloft.

Det blev en meget informativt og inspirerende eftermiddag hos Kulturloft d. 7. september. Her havde Jyske Bank, avXperten og Business Djursland slået kræfterne sammen omkring årets 11. medlemsarrangement. Temaet var Risikooverblik og Bæredygtighed.

Et meget engageret hold af deltagere spurgte ivrigt ind til de tre oplægsholderes viden omkring og erfaring med hhv. risikooverblik og bæredygtighed. Under den mere “afslappede” del efterfølgende, netværksdelen, gik snakken lystigt. Alt imens der blev indtaget lækre tapas fra Lundbergs Spisehus og bæredygtig vin, udvalgt og introduceret af vinblogger Ulrik Houlberg, der til dagligt har sin gang hos Jyske Bank.

En kæmpe tak til oplægsholdere og paneldeltagere:

  • Katrine Ziska og Nicolai Søndergaard Mikkelsen fra Jyske Bank
  • Frederik Nielsen og Nikolaj Nielsen fra avXperten
  • Brian Sørensen fra Erhvervshus Midtjylland

En stor tak til alle bidragsydere for samarbejdet!

Vidste du, at du som medlem hos Business Djursland altid er velkommen til at byde ind med idéer? Har du en idé til et temaarrangement eller en virksomhed, du gerne vil vise frem, så er du meget velkommen til at kontakte arrangementskoordinator Lisa Mikkelsen: lisa.mikkelsen@businessdjursland.dk.