Clement Kjersgaard satte gang i debatterne blandt spidskandidaterne

Onsdag d. 15. september afholdt vi sammen med Lederne Kronjylland – og i Norddjurs også sammen med Erhverv Grenaa – to erhvervspolitiske temamøder. Et i Grenaa og et i Ebeltoft.

Clement Kjersgaard var hyret ind som ordstyrer, og det gjorde han rigtigt. Han var både veloplagt og humoristisk i sin tilgang i panelerne.

Arrangementet i Norddjurs kommune

Arrangementet i Grenaa blev afholdt i Siloen på Sydhavnen. Her var omkring 50 tilhørere mødt op, og de deltog aktivt i debatten. Debatten kredsede især omkring kvaliteten af kommunens erhvervsservice, behovet for en bedre infrastruktur, bæredygtighed og fremtiden for fødevareproduktion på Djursland.

Arrangementet i Syddjurs kommune

Arrangementet i Ebeltoft blev afholdt på Kulturloftet på Maltfabrikken. Her var omkring 40 tilhørere mødt op. Stemningen var afslappet og med glimt i øjet, og med gode indlæg fra tilhørerne. Debatten kredsede især om et lokalt og/eller regionalt arbejdsmarked, mangel på arbejdskraft, linket mellem uddannelse og erhvervsliv – og erhvervets ansvar for de unge, turisme og bæredygtighed. Flere af panelets deltagere roste Business Djursland og udtrykte ønske om at øge samarbejdet.

Tak!

Tak til alle der møde op og bidrog til de gode debatter. Vi håber, at de to arrangementer har været med til at løfte erhvervslivets vilkår på Djursland lidt højere op på dagsordenen hos vores lokale politikere.