En sjov dag med fokus på holdånd og samarbejde. Er I Djurslands bedste team? Er I ovenikøbet gode til at samarbejde med jeres kon-kollegaer?

Djurslands bedste team – en holdkonkurrence for virksomheder på Djursland

Kan I stille med et hold på 5-8 personer, så kom og vær med, når vi d. 24. september skal finde Djurslands bedste team.

I løbet af konkurrencen bliver I udfordret igennem forskellige teamopgaver. Opgaverne udfordrer jer på fysik, evnen til at analysere og handle og ikke mindst evnen til at samarbejde. Opgaverne er tidsafgrænsede. I får tildelt points efter jeres evne til at løse opgaven og inden for tidsrammen.

Der er ingen særlige krav til fysik. Teamet skal tilbagelægge en rute på 3-5 km. i løbet af konkurrencen og gennemføre lette fysiske opgaver. Alle kan være med!

Det får I ud af det

Oplev dine kolleger på en helt ny måde, som giver jer ny indsigt i jeres performance og opgaveløsning. I vil lære af hinanden, skabe stolthed og sammenhold, og komme tættere på jeres kolleger og samarbejdspartnere.

Vi dokumenterer aktiviteterne ved at videofilme teamets opgaveløsning på enkelte af momenterne. Optagelserne er til feedback til det enkelte team og eventuel analyse af dets performance. De kan også bruges til at skabe opmærksomhed om eventet og de deltagende virksomheder.

Godt humør og spændende udfordringer vil være gennemgående for arrangementet.

Det praktiske

Teamkonkurrencen afvikles over fire timer på Meilgård Gods i Norddjurs kommune. I vælger selv om, I vil deltage om formiddagen kl. 8.00 – 12.00 eller om eftermiddagen kl. 12.00 – 16.00. Virksomheder kan stille med et eller flere hold af fem til otte personer.

Prisen for et team er 6.000.- for medlemmer af Business Djursland og 7.500.- for andre.

Der vil være fælles indskrivning og briefing for de deltagende hold. I den forbindelse serveres let forplejning. Efterfølgende er der opsamling på arrangementet samt præmieoverrækkelse. Også her vil vi være vært ved et let traktement.

Giv jeres medarbejdere en god oplevelse og vis, at I har Djurslands bedste team.

Arrangementer udbydes af Business Djursland, Norddjurs og Syddjurs kommuner i samarbejde.

Tilmeld et hold til formiddagens konkurrence

Tilmeld et hold til eftermiddagens konkurrence

Praktiske spørgsmål rettes til:
Projektleder Peter Smærup, tlf. 2780 2841, mail: petersmaerup@hotmail.com
psconsult-event.dk

Endnu ikke medlem af Business Djursland? Tilmeld din virksomhed her.