Invitation fra Jobcenter Aarhus: Kom og promover din virksomhed og mød kvalificerede kandidater.

Den 30. april 2024 slås dørene op til en af Jyllands største jobmesser i Musikhuset i Aarhus. Jobcenter Aarhus inviterer dig med på Talentmessen – her kan I møde jeres næste medarbejder og samtidig netværke med ca. 50 andre deltagende virksomheder.

Jobcenter Aarhus inviterer ca. 2.000 kandidater til messen, som alle har videregående uddannelse inden for: IT, digitalisering, HR, administration, jura, økonomi, velfærdsområdet, udvikling, undervisning, kommunikation, markedsføring, byggeri, arkitektur, energi, klima, miljø, bæredygtighed, sundhed, forretningsudvikling, projektledelse, kreative erhverv og meget mere. Alle de inviterede kandidater har som minimum en uddannelse på bachelorniveau.

På dagen kan du og din virksomhed præsentere jobs, projektansættelser, vikariater, jobs med løntilskud og/eller virksomhedspraktikker. I har mulighed for at tale med de fremmødte kandidater og finde det rette match eller lave en konkret aftale.

PRAKTISK INFO

Sted: Musikhuset, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus C
Tidspunkt: 30. april 2024 fra 9.30 – 14.30.
Opsætning fra kl. 8:30. Vi sørger for frokost.
Til rådighed: Et cafébord og plads til en roll-up.
Tilmelding: Tilmeld jeres virksomhed her.

Deadline for tilmelding: 20. april 2024. Bemærk der er begrænset antal pladser. Der er ofte travlt på dagen, så vi anbefaler, at I kommer to repræsentanter fra virksomheden.

Øvrige spørgsmål kan rettes til Virksomhedskonsulent, Mille Bredahl-Hansen tlf. 2916 8252 eller brmil@aarhus.dk