Visit Aarhus inviterer på inspirationstur

Du er hermed inviteret til VisitAarhus’ næste inspirationstur d. 28. maj – en tur ud over det sædvanlige! Turen går til Djursland, som de seneste år har udviklet sig markant inden for mødebranchen.

Mød ildsjæle og særlige mødesteder

På denne tur er der ekstraordinær mulighed for VIP-overnatning, hvor du også får mulighed for at teste oplevelser af. Hos et nyt og anderledes mødested.

Kun 45 minutters kørsel fra Aarhus gemmer sig et leben af anderledes mødesteder, perfekt til fordybelse og udviklingog ikke mindst uforglemmelige oplevelser. Glæd dig til at se udvalgte mødesteder i naturskønne områder og i charmerende Ebeltoft. Bliv klogere på Djursland og lad VisitAarhus stå for al planlægningen.

Tilfælles for alle stederne er, at mødeindtægterne er med til at støtte lokalsamfundet. Vi skal på rundvisning hos håndplukkede mødeperler, som du nok normalt ikke kommer ud og tester af. Psst, vi skal bl.a. besøge det nyåbnede Naturhotellet Petersborg, det filantropiske Havmøllen og se, hvordan Ree Park kan lægge ramme til uforglemmelige virksomhedsarrangementer.

Inspirationsturen er målrettet dig, som arbejder med at planlægge og/eller booke møder, seminarer, konferencer, kundebesøg, sociale firmaaktiviteter eller lignende.   Obs, der er begrænset pladser. Det er gratis at deltage. Sidste frist for tilmelding fredag d. 3. maj 2024.

Glæd dig til: 

  • Spændende besøg hos Maltfabrikken, Toppen af Ebeltoft, Havmøllen, Ree Park og nyåbnede Naturhotellet Petersborg
  • Mødet med lokale ildsjæle, der skaber unikke møderammer – alle med omtanke på omverdenen, som du får indsigt i
  • Lækker frokost i Ree Park
  • God mulighed for netværk med andre mødearrangører
  • Mulighed for VIP-event med overnatning, faglige oplæg og oplevelser på Naturhotellet Petersborg (tilvalg)

Læs mere og tilmeld dig her (link åbner i nyt vindue).