AI styrker lokale virksomheder

 

Vi har d. 8. maj afholdt en spændende 3-timers workshop i Byens Hus i Mørke. Her dykkede vi ned i brugen af AI-værktøjet ChatGPT og hvordan virksomheder kan bruge værktøjet i deres markedsføring.

Viden og færdigheder i ChatGPT

Under kyndig vejledning af underviser Lena Højfeldt, Højfeldt Web&Tekst, fik vores 12 deltagere en intensiv formiddag fuld af hands-on øvelser, praktiske metoder og nyttige værktøjer.

Workshoppen var designet til at udstyre deltagerne med konkret viden og færdigheder, som de nu kan bruge i deres virksomheder.

 De lærte blandt andet hvordan man kan bruge ChatGPT i udviklingen af en markedsføringsstrategi, contentplanlægning, content – og hvordan CustomGPT hjælper med artikler, produkttekster og blogindlæg.

AI og juridiske faldgruber

Vi fik også besøg af Mads Christian Schwabe fra LOU Advokatfirma, som gav os et lyn-oplæg om de juridiske faldgruberne, man skal være opmærksom på ved brug af AI.

Det siger deltagerne

Super godt kursus, der har givet mig konkrete ting at arbejde videre med. Virkelig godt med opgaverne undervejs og også godt at “opdage” betalingsudgaven”. Med den kan jeg jo alt det som jeg ikke har kunne få gratis udgaven til! Så fra at være et redskab jeg har tænkt ” det er hurtigere bare selv at skrive det” om, så er det nu et redskab jeg tænker er nyttigt og vil spare mig tid. Også fint, at få lovgivningen med ind over. 5 stjerner ud af 5 herfra til kurset” Vibeke Estrup, Urtegaarden

“Virkeligt fint mini kursus, som levede op til forventningerne om at give redskaber til at opbygge en mere effektiv so-me strategi og afvikling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Håber der kommer en opfølger om den visuelle del engang” Dorte Damgaard, CaDot Design

Skøn formiddag og har nu masser af sjovt arbejde med hjem,” Tina Sørensen, TS-art

Flere kurser på vej

Næste kursus i kalenderen handler om ESG.

Læs mere om det her (åbner i nyt vindue).

Tak til deltagerne på ChatGPT workshoppen:


CaDot Design
Du Milde
Urtegaarden ApS
Grow Marketing
Syddjurs Egnsteater
Fysio Danmark Grenaa
Fysiohuset Skanderborg
ES Concept – leverandør af synlighed til dit firma
TS Art
African Spirit and Soul