StartUp Event Djursland 2023

En fed eftermiddag! Så kort kan det siges om StartUp Event Djursland 2023.

Over 100 deltagere samlet

Onsdag d. 30. august var mere end 100 deltagere i StartUp Djursland samlet på Grobund. Her deltog iværksættere fra hele Djursland for at blive inspireret, motiveret og netværke.

Deltagerne fik to personlige og engagerede oplæg fra Mattias & Pil fra Gartnergården og Jepser Rahlff fra Solid Alpha VFX, som fortalte om deres vej fra opstart af deres virksomheder og til i dag.

Vi fik også lanceret vores nye iværksætternetværk MeetUp Djursland, hvor der i skrivende stund er 26, som har meldt sig.

Om MeetUp Djursland

MeetUp Djursland er et nyt netværk for iværksættere. Der er stadig ledige pladser i netværket. Deltagerne i Start Up Eventet har mulighed for at melde sig ind i netværket og dermed være med til at bestemme form og indhold for efterårets netværksmøder.

Arrangementet afholdes i timerne kl. 14-19 på Grobund ved Ebeltoft, og dagens program er dedikeret til iværksættere og opfindsomme virksomhedsejere. Arrangementet byder på toinitiativer, som er målrettet nye virksomheder: Meet Up Djursland og Venture Capital Djursland.

Video af Karismatisk og fotos af Joakim Rye.

Program

 • Rundvisning fra kl. 14-15 på Grobund v/Thomas Simon, Grobund
 • Velkomst v/Ole Svit, Business Djursland
 • Oplæg fra to lokale virksomheder med spændende iværksætterhistorier
  • Pil og Mattias La Cour Jonasson, Gartnergaarden
  • Jesper Rahlff, Solid Alpha FVX
 • Lancering af nyt iværksætternetværk – MeetUp Djursland
 • Pause – kaffe og netværk
 • Lancering af Venture Capital Djursland – åben pitch session
  • Grohuse pitcher
  • Anders Boisen og Gitte Lundgaard pitcher
 • Syddjurs som iværksætterkommune v/ Christina Busk, Leder af Erhvervsenheden, Syddjurs Kommune
 • Netværk med spisning kl. 18.00

I pausen halvvejs var der god mulighed at netværke med de 100 andre iværksættere og start ups over en kop kaffe. Værkstederne på Grobund var åbne, hvor man kunne besøge bl.a. iværksætter HanneKanne Keramik.

Lancering af Venture Capital Djursland

Dagen bød også på to stærke pitch af iværksættere, som fremlagde deres planer for et investor/mentor-panel på fem personer – Det vi kalder VentureCapital Djursland.

Dagen sluttede af med pizza og æblecider og -most.

Tak til Grobund for at lægge ramme til arrangementet – I inspirerede også mange af deltagende med jeres åbenhed og fællesskab!
Tak til Syddjurs Kommune som en super aktiv medarrangør!

 

Om Venture Capital Djursland

Det er første gang Business Djursland afholder Venture Capital Djursland, når vi i løbet af programmet på onsdag har åben pitch session. Her vil to virksomheder præsentere deres koncept og forretningsplan for et panel af lokale investorer og mentorer i håbet om at få tiltrængte ressourcer tilført deres virksomhed – i form af kapital, netværk og/eller sparring.

På onsdag får deltagerne mulighed for at opleve de to pitchs, og måske blive inspireret til at ansøge om selv at præsentere deres forretningsplan for panelet, næste gang vi afholder Venture Capital Djursland.

Efter programmet serveres napolitanske pizzaer, som Chris’ Pizza laver til de, der har lyst til og mulighed for at blive hængende og netværke.