Blandt årets gazeller i Norddjurs Kommune har bestyrelsen peget på Anette Kjær & Sønner ApS, som modtager af dette års Erhvervspris. Og der er flere grunde hertil…

Om Anette Kjær & Sønner i Grenaa

På hjemmesidens forside møder man som det første sloganet ”Transport du kan stole på”. Et stærkt og forpligtende udsagn, uden ”slinger i valsen”, som også er den værdi man møder i virksomheden.

Med ønsket om at levere god service og sikre transportløsninger til private og erhverv, startede virksomheden i 2006. I dag har virksomheden over 25 biler og 35 medarbejdere, og er på den måde en fremtrædende transportvirksomhed i Østjylland.

Organiseringen og driften er på mange måde familiepræget, i mere end én forstand. Ud over den nære familie, som alle er involveret i firmaets drift, ses firmaets ansatte også som en del af familien. Her er plads til forskelligheder, så længe målet altid er at sikre kunderne den bedst tænkelige service. Kunderne er i centrum, og der en stolthed i at kunne levere transport og logistik i en høj kvalitet og service.

Den sociale bæredygtighed har virksomheden som noget helt naturligt taget til sig, og har da også 2 lærlinge og 2 flexjobbere tilknyttet – det er enestående for en virksomhed i transportbranchen!

Anette Kjær & Sønner har også taget grønne initiativer ift. driften. Bilparken opfylder alle EURO 6 normer, og medarbejderne har alle være på kurser i effektiv og brændstofreducerende kørsel.

Virksomheden har også for nylig taget et modigt og strategisk valg, idet der nu er indsat en professionel bestyrelse. Et valg, der sender stærke signaler til omverdenen om, at der er fortsat lyst til udvikling. Det er både modigt og stærkt!

Stort tillykke til vinderen af årets Erhvervspris – Anette Kjær & Sønner!

Det var direktør Anette Kjær, ejer Flemming Kjær, bestyrelsesformand Kristine Hejgaard og bestyrelsesmedlem Chris Lyman, der tog imod prisen fra formand Jørgen Laursen ved Nytårskuren hos HSM Industri d. 11. januar.