Jobmuligheder for seniorer på Djursland

Business Djurslands direktør, Ole Svit, deltog på netværksmøde i Senior Erhverv Aarhus på Maltfabrikken i Ebeltoft d. 5. september. Her gav han de 18 netværksdeltagere en indflyvning til arbejdsmarkedet på Djursland.

Deltagerne i netværksmødet var fra Syddjurs, Aarhus og Odder kommuner.

Arbejdskraft på seniorfronten

Også Djurslands virksomheder sukker efter kvalificerede medarbejdere. Og naturligvis er arbejdskraft, rekruttering og kompetenceudvikling blandt Business Djurslands fokusområder.

Derfor var det en oplagt mulighed for Business Djursland at give 18 motiverede og erfarne jobsøgere et indblik i, hvordan de bedst får foden inden for hos Djurslands virksomheder.

I sit oplæg kom Ole blandt andet omkring de 2 kommuners forskellige erhvervsstrategier – og hvordan netværkets deltagere kan målrette deres jobsøgning i forhold til disse.

Derudover fik deltagerne et overblik over de centrale fokusområder på Djursland – infrastruktur, grøn omstilling på alle niveauer, digitalisering, tiltrækning og fastholdelse af arbejdskraft – især faglært! samt branding af Djursland.

Ole gav derudover deltagerne et indblik i, hvilke fagområder og kompetencer, der er særligt eftertragtede hos Djurslands virksomheder netop nu, samt en introduktion til de forskellige miljøer og aktører på Djursland, hos hvem man kan henvende sig for faglig sparring i sin jobsøgning fremadrettet.

Afslutningsvist blev deltagerne sat sammen i grupper, hvor de blev bedt diskutere deres CV ift. tyngde og vægtning, samt overvejelser omkring hvilke netværk, der kan være med til at åbne yderligere døre i jobsøgningen.

Om Senior Erhverv Aarhus-netværket

Senior Erhverv Aarhus er et aktivt netværk for jobsøgende 50+, som ønsker at styrke sine og netværkets jobmuligheder.

Som en del af netværket kan man indgå i en CV-database, hvor virksomheder kan finde og direkte kontakte deres næste medarbejder med de nødvendige kvalifikationer. Helt uden omkostninger for virksomheden.

I databasen kan bl.a. søges inden for den specifikke job-kategoi – fx. ingeniør og teknik, kontor og økonomi, mv.

Find mere info om netværket på Senior Erhvervs hjemmeside.

 

TAK for et super godt møde til de super motiverede deltagere fra netværket!