Stor ros til Norddjurs Kommune for et veltilrettelagt program på Sostrup Slot den 5. oktober, hvor ca. 140 erhvervsfolk og politikere deltog.

Kommunens samarbejde med Code og Care om at sætte lys på ledige på “kanten af arbejdsmarked” via etablering af småjobs virker. Det blev tydeligt i løbet af aftenen, hvor deltagerne bød ind med 35forskellige småjobs. Det var indenfor rengøring, oprydning, vedligeholdelse, IT-support og service.

Opgaver som alle kan løses af medarbejdere på få timer om ugen og fleksibel varetagelse. Vi hørte også 3 lediges personlige historier, som gjorde stort indtryk på alle, og de blev da også alle tilbudt et job i løbet af aftenen.

Vi hørte et fantastisk indlæg fra Peter Nørgaard, direktør hos Creativ Company og medstifter af Code of Care. Hans ledelsestilgang og menneskesyn er markant, hvor diversitet og troen på talentet i det enkelte menneske er hans værdigrundlag.

Aftenen sluttede af med et musisk indslag af Steffen Brandt og Charlotte Schultz, der passede perfekt til temaet.

Fra Business Djursland deltog både Ole Sørensen og Ole Svit. Business Djursland er selvfølgelig ambassadører for Code of Care programmet i Norddjurs Kommune.

Læs mere om Code of Care her