Business Djursland og Dania Erhverv afholder “Grundlæggende bestyrelsesansvar”

Stil skarpt på bestyrelsesuddannelse. At være bestyrelsesmedlem er ikke længere bare en prestigepost. Det er professionelt arbejde med et meget stort ansvar. Det gælder både i bestyrelser for virksomheder, organisationer og foreninger. Bestyrelsens opgaver er øget de senere år, og derfor er det vigtigt at bestyrelsesarbejdet udvikles. Uddannelsen er for dig, der gerne vil professionalisere bestyrelsesarbejdet. Du er måske allerede ejerleder/bestyrelsesmedlem eller har ambitioner om det.

Uddannelsen består af fire moduler, der afholdes:

• Tirsdag d. 31. oktober
• Torsdag d. 16. november
• Torsdag d. 23. november
• Torsdag d. 30. november

Der skal skrives en erhvervscase, som skal afleveres d. 14. december. Uddannelsen afsluttes med eksamen d. 20. december. Undervisningen finder sted i smukke omgivelser på Kulturloftet på Maltfabrikken.

Udbytte

• Du får en værktøjskasse, hvor du kan ”hente” de værktøjer, som du får brug for i de forskellige bestyrelsessituationer
• Du får indblik i bestyrelsesarbejdets processer
• Du får et super godt bestyrelsesnetværk
• Du får forståelse for kommunikationen og samarbejdet i bestyrelsen
• Du får certificering i grundlæggende bestyrelsesarbejde

Grundlæggende bestyrelsesansvar er et valgfag på ”Akademiuddannelsen i Ledelse” og giver 5 ECTS point. Akademiuddannelsen i Ledelse er en praksisnær videregående efteruddannelse, hvor indholdet er tilpasset erhvervslivets krav. Her bliver teorien bundet op på deltagernes virkelighed, hvilket gør, at den nye viden umiddelbart kan tages med hjem og bruges med det samme. Der vil være indlæg og dialog om bestyrelsesarbejde. Forløbet afsluttes med en mundtlig eksamen, der tager udgangspunkt i en erhvervscase, som du har udarbejdet.

Hent den fulde beskrivelse af uddannelse her (PDF)

Bestyrelsesnetværk

Efter endt uddannelse inviteres du med i Business Djurslands bestyrelsesnetværk, som mødes fire gange årligt under supervision af Kim Tange. Læs mere om bestyrelsesnetværket her. Uddannelsen giver også adgang til at stå på Business Djurslands liste over bestyrelseskandidater, som formidles til virksomheder, der er på udkig efter nye kompetencer til deres bestyrelses. Se den aktuelle liste over bestyrelseskandidater her.