Dania Erhverv og Business Djursland er gået sammen om at udbyde bestyrelsesuddannelsen på Djursland. Kurset afholdes over tre gange plus eksamen, og afholdes på Fregatten Jylland. Første mødegang er allerede d. 26. januar 2021.

At være bestyrelsesmedlem er ikke længere bare en prestigepost. Det er professionelt arbejde med et meget stort ansvar. Det gælder både i bestyrelser for virksomheder, organisationer og foreninger. Bestyrelsens opgaver er øget de senere år, og derfor er det vigtigt at bestyrelsesarbejdet udvikles.

Uddannelsen er for dig, der gerne vil professionalisere bestyrelsesarbejdet. Du er måske allerede ejerleder/bestyrelsesmedlem eller har ambitioner om det.

Udbytte

  • Du får en værktøjskasse, hvor du kan ”hente” de værktøjer, som du får brug for i de forskellige bestyrelsessituationer
  • Du får indblik i bestyrelsesarbejdets processer
  • Du får et super godt bestyrelsesnetværk
  • Du får forståelse for kommunikationen og samarbejdet i bestyrelsen
  • Du får certificering i grundlæggende bestyrelsesarbejde

Jan Jørgensen, direktør hos Air-Consult ApS har taget uddannelsen og udtaler: Sidder du allerede i en bestyrelse? Eller er du blevet opfordret til at træde ind i en bestyrelse, men ikke rigtig er klar over hvad det indebærer, og hvilket ansvar man påtager sig. Så kan det i højeste grad anbefales at få en grundlæggende bestyrelsesuddannelse. Her bliver du guidet igennem lovgivningen og opgaver, forpligtelser og ansvar, der følger med bestyrelsesarbejdet. Undervisningen foregår i en gruppe af kursister med samme interesse i bestyrelsesarbejde og som alle har erhvervs- og bestyrelseserfaring. 

I dette forum har jeg oplevet god sparring både med underviser og medkursister, og med udgangspunkt i min egen hverdag, drøftet de rammer og muligheder der er gældende for mit eget bestyrelsesarbejde. Det er også her du har mulighed for at drøfte de udfordringer du står med i forbindelse med arbejdet i en bestyrelse, eller dine overvejelser om at træde ind i en bestyrelse.Du kommer vidt omkring, du oplever at bestyrelser kan organiseres og ledes på mange forskellige måder. Og det kan blive starten på et helt nyt netværk for dig, med personer du har delt store tanker og idéer med.

Læs mere om uddannelsen og hvordan du tilmelder dig her