Business Djursland har to arrangementer målrettet startups i februar.

Tænker du på at starte egen virksomhed – eller har du måske taget det første skridt ud i livet som virksomhedsejer? Så har du to muligheder for at få gratis eksperthjælp i februar.

D. 8. februar kl. 17.00 – 19.00 // Rønde Idrætscenter

Business Djursland inviterer i samarbejde med Syddjurs Kommune til StartUp Djursland. Arrangementet er for dig, der tænker på at starte egen virksomhed eller netop er gået i gang.Den første halve time er sat af til korte oplæg af en statsautoriseret revisor , en advokat, en bankmand og forretningsudvikler Ole Svit fra Business Djursland. Herefter er der afsat knap halvanden time, hvor du har mulighed for at booke et kort møde med én af eksperterne for at få afklaret dine spørgsmål. Du kan vente med at booke tid indtil, du har hørt deres oplæg.I tidsrummet kl. 17.30 – 19.00 får du 1:1-sparring med den valgte fagperson.

Alle er velkomne. Det er gratis at deltage.

D. 28. februar kl. 17.00 – 19.00 // GameBusiness Grenaa

Business Djursland inviterer i samarbejde med GameBusiness til Start Up Djursland. Et initiativ tiltænkt dig, der tænker på at starte egen virksomhed eller netop er gået i gang. Den første halve time er sat af til korte oplæg af en række lokale fageksperter: en statsautoriseret revisor, en advokat, en bankrådgiver, en forretningsudvikler samt forretningsudvikler Ole Svit fra Business Djursland. Herefter er der afsat god tid, hvor du har mulighed for at tage et møde med én eller flere af fagekspertene for at få svar på dine konkrete spørgsmål. Du kan vente med at booke tid, indtil du har hørt fagoplæggene. Efter arrangementet byder vi på en let anretning og tid til netværk.

Alle er velkomne. Det er gratis at deltage.