Du kan søge midler til bl.a. eksport, kompetenceudvikling, digitalisering & grøn omstilling.

Vil du være med til at udvikle dit lokalområde?
 Så kom til orienteringsmøde i Ryomgård den 4. april kl. 19-21. Mødet er et af i alt 14 landsdækkende orienteringsmøder om oprettelse af lokale aktionsgrupper.

Mange af Danmarks landdistrikts- og fiskeriområder er udpeget til at få del i EU- eller nationale midler til udvikling af lokalområder fra 2023-2027. Det kræver, at der etableres nye lokale aktionsgrupper (LAG og FLAG), som kan medvirke til, at pengene gives til netop de projekter, lokalområdet har behov for. De lokale aktionsgrupper kan bestå af repræsentanter fra lokale aktører, både private og offentlige, foreninger og erhvervslivet.

Der er tilmeldingsfrist til orienteringsmødet i Ryomgård den 31. marts.
Adressen er Jernbanegade 15, 8550 Ryomgård.

Du kan tilmelde dig her.

Vil du vækste din SMV gennem eksport?
 Erhvervshus Midtjylland har flere muligheder for at søge om tilskud og støtte til din virksomheds eksport, fx gennem GLOBALmidt eller SMV:International.
Kontakt Heidi Ravn, så hjælper hun dig med at finde ud af hvilket tilbud, der passer bedst til din virksomheds behov.

Kompetenceudviklingsforløb
Få hjælp til at udvikle dine egne eller dine medarbejderes digitale kompetencer!
Nu har du muligheden for, gennem korte intensive kurser, at få kompetencerne til mere effektivt at kunne gennemføre digitaliseringsprojekter og derved maksimere gevinsterne for din virksomhed.

Forløbet foregår fysisk og varer tre dage fordelt over en måned. Fokus er praksisnær uddannelse indenfor tre hovedområder:

  • Forløbet foregår fysisk og varer tre dage fordelt over en
  • Projektledelse – styring af projektaktiviteter og fokus på succesfuld gennemførelse af digitaliseringsprojektet.
  • Forandringsledelse – Fokus på at sikre en bred forankring af digitaliseringsprojektet i organisationen her og nu samt fremadrettet.
  • Næste digitaliseringsprojekt – input til nye indsatsområder indenfor digitalisering.

Forløbet er gratis og målgruppen er alle virksomheder, men deltagelse kræver, at din virksomhed har et igangværende eller et for nyligt afsluttet digitaliseringsprojekt.

Se dato, tid og sted og tilmeld dig her.

SMV:Digital
Få 50.000 til rådgivning om digital sikkerhed eller ansvarlig data-anvendelse!
Der er i øjeblikket øget opmærksomhed på digital sikkerhed i de danske virksomheder. Gennem SMV:Digital kan du nu søge om 50.000 kr. til at få styr på din virksomheds digitale sikkerhed og dataetik. Det kan være, at du gerne vil have et bedre overblik over din virksomheds data, digitale processer og systemer – eller sikre dig mod kommende cyberangreb.
 
Uanset størrelse og typen af din virksomhed er det en god idé, at du indtænker it-sikkerhed i de daglige processer. Så længe din virksomhed gør brug af netbank, fakturerer, har et kundekartotek, sælger varer på nettet eller gemmer et dokument på computeren, vil digital sikkerhed være relevant. Målgruppen er virksomheder med mellem 2-249 ansatte.
 
Læs mere og ansøg tilskuddet til digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse her. 

SMV:Grøn åbner 4. april!
Giv næring til din virksomheds grønne rejse
Drømmer du om at styrke din virksomheds grønne profil? Med SMV:Grøn kan drømmene blive til virkelighed – Du kan både få gødet dine grønne ambitioner med rådgivning og investering og få en økonomisk saltvandsindsprøjtning til initiativerne.

Er du klar til at tage de første grønne skridt? Så er SMV:Grøn noget for dig.
Er du allerede trådt ud på den grønne sti? Så er SMV:Grøn noget for dig.

SMV:Grøn er nemlig både til dig der har grønne ambitioner, men endnu ikke er kommet i gang, og dig der så småt har ladet ambitionerne tage form, og er klar til det næste grønne niveau.
Læs mere og ansøg her, eller tilmeld dig et af Erhvervshus Midtjyllands informationswebinarer og hør mere om SMV:Grøn:


Tilmeld dig webinaret den 6. april her 
Tilmeld dig webinaret den 19. april her 
Tilmeld dig webinaret den 29. april her

Har du spørgsmål? Kontakt en af konsulenterne i Erhvervsservice Syddjurs