Torsdag d. 24. september var knap 80 lederen og virksomhedsejere samlet til arrangementet “Sammen står vi stærkere” i Pavillonen i Grenå. Det blev en sjov og underholdende formiddag, som også gav anledning til lidt eftertanke omkring webhandel.

Arrangørerne var Business Djursland og Lederne Kronjylland i fællesskab.

Frederik Nielsen fra AvXperten var første oplægsholder og fortalte malende om virksomhedes første år i kælderen – og rejsen til i dag, hvor ledelse, logistik, lagerstyring og marketing er nøgleelementer i virksomhedens drift.

Christina Hellevik fra PUST fortalte om deres tilløb til etablering af webshop. Det var coronaens indtog i Danmark, som gav det sidste puf her i foråret. Her fik vi et indblik i de første skridt ind i en ny verden, overvejelser om salg af unikaværker, billeder – og der var den igen: logistik og lagerstyring!

Jakob Risgaard fra Coolshop viste sig at være en ualmindelig veloplagt oplægsholder. Muligvis inspireret af, at han blev fløjet ind i helikopter og endda havde en journalist og en fotograf fra Børsen med.

Vi fik et ærligt indblik i en svært start i livet, og en endnu sværere start i forretningslivet. Fortalt med et glimt i øjet og en glæde over, hvor godt det alligevel er gået.

Kunsten at gøre det nemt for kunderne, at tid er vigtigere end alt andet – også kundernes, altid at være tilgængelig for journalister, altid at sige “ja”, når man får tilbud taletid – og hele tiden at prøve at gøre noget godt for andre, var nogle af Jakob Risgaards gode råd til salen.