”Sammen står vi stærkere” er overskriften på et samarbejde mellem Business Djursland og Lederne i Kronjylland. Et samarbejde som nu på sjette år kaster et fællesarrangement af sig. I år er temaerne netbutikker og ledelse.

Morgenmad og inspiration

Sammen står vi stærkere afholdes i år d. 24. september kl. 7.30 – 10.30 i Pavillonen i Grenaa. I Pavillonen er der plads til at holde den påkrævede afstand, som vi desværre er nød til pga. af Covid-19. 

Arrangementet starter med lidt morgenmad og herefter er der sammensat et spændende program, som gerne skal give deltagerne et skud inspiration til deres virksomheder. Medlemmer af Business Djursland og Lederne Kronjylland deltager gratis i arrangementet.

Fra 75% fravær til 100% succes

Jakob Risgaard fra Coolshop – også kendt som en af løverne i Løvernes Hule på DR1 er hovedtaler på årets arrangement. Jacob står i spidsen for en række succesfulde virksomheder på trods af, at hans barndom både bød på børnehjem og en udsmidning af skolen. Han har flere gange brændt fingrene på forretninger og stod som ganske ung med en gæld på over en million kroner pga. en fejlslagen forretning. I dag er han medejer af en række succesvirksomheder indenfor bolig, software, robotter, logistik, engros og TV, så han har i den grad formået at vende bøtten såvel forretningsmæssigt som privat.

Ledelse og trivsel på arbejdspladsen er et af de emner, som Jakob kommer ind på. Han har et stort fokus åp medarbejdernes trivsel, og at de har det så godt som overhovedet muligt. Han sender bl.a. små hilsner i form af goodiebags til sine medarbejdere og skaber teamevents, uagtet hvilken situation virksomheden befinder sig i.

Netbutikker er ikke problemet, men løsningen

Lyder det provokerende? Mange butikker kæmper med at holde omsætningen oppe, og statistikkerne taler deres tydelige sprog: Handlen flytter fra fysiske butikker til nettet.

Lokale virksomheder fra Djursland kommer med oplæg, hvor de fortæller om deres erfaringer med salg via netbutikker.

PUST – et glaspusterværksted i Ebeltoft startede deres netbutik op i foråret. Det skete på bagtæppet af dystre meldinger om corona, nedlukning og krise. Christina Hellevik vil fortælle om deres overvejelser før opstarten af netbutikken, og de første måneders glæder og udfordringer med salg af unikavarer på nettet.

Frederik Nielsen fra AvXperten i Grenaa sælger sammen med sin bror Nikolaj mere end 11.000 varenumre indenfor elektronik i deres netbutik. AvXperten har fra starten været tænkt som en netbutik, og Frederik fortæller om rejsen fra opstart til i dag, hvor virksomheden har mange medarbejdere ansat.

Tilmelding

Driver du virksomhed eller sidder i en lederstilling, så er du mere end velkommen til at tilmelde dig arrangementet.

Link til tilmelding

Om Lederne Kronjylland
I Lederne Kronjylland er der ca. 4.000 medlemmer. Kronjylland dækker over følgende kommuner: Randers, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs. Bestyrelse er valgt af medlemmerne, og alle professionelle ledere med en lederkarriere i den private eller den offentlige sektor. Lederne arbejder for at sætte ledere og ledelse på den politiske dagsorden. F.eks. når det gælder bedre service, når det gælder håndtering af arbejdsmiljø og sygefravær og bedre muligheder for, at ledige ledere kommer i beskæftigelse. Læs mere her

Om Business Djursland
Business Djursland er den interesseorganisation, der varetager erhvervslivets interesser på Djursland. Foreningen repræsenterer Djurslands virksomheder og samarbejder med andre, der ønsker at udvikle erhvervslivet på Djursland. Business Djursland samarbejder med politikere og embedsmænd fra Nord- og Syddjurs Kommune. F.eks. bidrager Business Djursland til at udvikle kommunernes erhvervspolitikker, deltager i dialogmøder og er selv opsøgende med specifikke dagsordener. Medlemmerne af Business Djursland er virksomheder fra en bred vifte af brancher og fra enkeltmandsvirksomheder til større arbejdspladser.