Fik du lyst til mere automatisering efter vores konference “Made by Djursland”?

Automatisering var det altoverskyggende emne for vores konference “Made by Djursland” i efteråret. Hvis du blev fanget af de mange muligheder, så der er mulighed for at få endnu mere inspiration til Teknologisk Instituts årlige “Robotbrag” i Odense.

ROBOTBRAG er en festlig dag med det nyeste inden for robot- og automationsløsninger, inspirerende konferencespor og dialog med de centrale aktører i Danmarks robotbranche.

Det foregår onsdag den 3. maj 2023 i Odense, hvor Teknologisk Institut i samarbejde med DIRA giver virksomheder inspiration til det næste skridt med robotter og automation. Her kan du bl.a. møde ZTEC fra Ørum.

Kunne det ikke også være noget for dig at være med?

Arrangørerne regner med omkring 3.000 deltagere over to dage, så for at kunne imødekomme den store interesse breder festlighederne sig over Teknologisk Instituts tre robotinnovationshaller, DIRA Business’ røde cirkustelt og et udendørsområde for mobile robotter og droner.

Torsdag den 4. maj er en dedikeret læringsdag udelukkende for elever fra ungdomsuddannelser, studerende fra akademier og universiteter samt deres undervisere fra hele landet.

Du kan læse mere og tilmelde dig ROBOTBRAG gratis her

Hvis du forventer at tage afsted og er interesseret i fællestransport, så send en mail til kontakt@businessdjursland.dk – Hvis tilstrækkeligt mange er interesseret, så lejer vi en bus.