Kompetenceudvikling for dig, der er professionel kunstner eller kreativ iværksætter.

Er du professionel kunstner eller arbejder du indenfor de kreative erhverv? Og driver du egen virksomhed eller overvejer du at gøre det? Så kan programmet Ovation meget vel være noget for dig!

Ovation – udviklingsprogram for kunstnere og kreative

Ovation er et udviklingsprogram skræddersyet til dig, der vil udvikle en økonomisk bæredygtig virksomhed med afsæt i dine kunstneriske, kulturelle eller kreative evner. 

Programmet består indledningsvist af et intensivt 4 ugers kompetenceforløb á 12 online workshops, faciliteret af en erfaren forretningsudvikler. Du indgår på et mindre hold med andre kunstnere og kreative iværksættere, og får du blandt andet hjælp til at strukturere din forretningsidé, teste dine ideer af og skabe konkrete målsætninger for din virksomhed eller dit projekt.

Efter endt kompetenceforløb bliver du matchet med en mentor, som følger din udvikling og sparrer med dig i op til 25 uger. Derudover vil du blive inviteret til netværksarrangementer, hvor du udover faglige indspark får mulighed for at møde deltagere fra de andre Ovation-hold.

Første hold starter op d. 20. april. Der er begrænset antal pladser og ansøgning til holdet er påkrævet. Der er en egenbetaling på 1.000 kr. pr. deltager.

Læs mere og ansøg om en plads på Ovation her

Bag Ovation står Slagteriet S/I og Entreprenerdy, i partnerskab med en bred skare af kultur- og erhvervsfremmeaktører i Region Midtjylland: ART HACK, Kulturaftalen / Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland, Hedensted Erhverv, ErhvervRanders, Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, UdviklingOdder, Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande, Business Djursland, ErhvervSkanderborg, ErhvervsForumHolstebro

Ovation er støttet af: Færchfonden, Den Jyske Kunstfond og RegionMidt